13 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
UDJG: Târgul de Transfer Tehnologic a ajuns la a doua ediţie
UDJG: Târgul de Transfer Tehnologic a ajuns la a doua ediţie

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează a doua ediţie a Târgului de Transfer Tehnologic. Evenimentul are loc miercuri, 15 noiembrie 2023, în holul Universităţii, din str. Domnească, nr. 47, în intervalul orar 10.00 - 16.00!

35 de Unităţi de cercetare şi Centrul de Transfer Tehnologic - CTT UGAL din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi vor prezenta oferta de servicii şi de brevete în domeniul cercetării aplicative şi al transferului de tehnologie.

Evenimentul îşi propune crearea unui cadru interactiv menit să ofere companiilor din mediul privat oportunităţi variate de informare, în vederea dezvoltării de parteneriate în domeniul cercetării - inovării şi identificarea modalităţilor de cooperare pentru accesarea fondurilor europene.

"Târgul de Transfer Tehnologic - TTT UDJG este un bun prilej de realizare a schimbului de idei, specialişti şi bune practici între mediul privat şi cel universitar astfel încât interacţiunea directă să genereze noi colaborari şi să ofere soluţii şi beneficii pentru ambele părţi. La întâlnire sunt invitaţi să participe reprezentanţi ai mediului de afaceri, ai autorităţilor locale şi regionale, instituţii publice şi unităţi de cercetare din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi", informează UDJG.


Articole înrudite