22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident grav la Piscu
Accident grav la Piscu

Accident rutier grav în comuna Piscu, sat Vameş. În această seară un autoturism a intrat în coliziune cu o căruţă care traversa DN25, în zona Gării. Caruţaşul este  inconştient, iar atelajul distrus. La faţa locului se deplasează un echipaj SMURD cu medic.

Update: 

La data de 2 martie 2024, la ora 18.40, pe DN 25, în interiorul localităţii Vameş, din judeţul Galaţi, a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită grav. 

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Galaţi, s-a stabilit faptul că un bărbat, în vârsta de 66 ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcţia de deplasare dinspre municipiul Tecuci către municipiul Galaţi, când a ajuns în interiorul localităţii Vameş, la km 44 plus 500 de metri, ar fi intrat în coliziune cu un atelaj hipo, tractat de un cal, care se deplasa din sens opus şi era condus de un bărbat, de 31 de ani, din comuna Piscu. 

În urma impactului bărbatul de 31 de ani a fost rănit grav, acesta fiind preluat de echipajele medicale sosite la faţa locului în stare de inconştienţă. Se efectuează manevre de resuscitare.

Conducătorul auto deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcolscop rezultatul a fost negativ.

În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier.

Traficul rutier este blocat în acest moment pe DN 25, însă poliţiştii au direcţionat autovehicule aflate în tranzit pe o rută ocolitoare prin interiorul localităţii, urmând a fi reluat după ce se va finaliza cercetarea la faţa locului şi degajarea părţii carosabile, tranmsite IPJ Galați.


Articole înrudite