22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Magie în machiaj, la Galaţi: Blush Beauty by Giulia
Magie în machiaj, la Galaţi: Blush Beauty by Giulia

Începând de săptămâna aceasta, cel mai nou punct fierbinte al frumuseţii din Galaţi s-a deschis pe str. Domnească, nr. 189. Atmosfera este plină de energie şi entuziasm la Blush Beauty by Giulia.
Proprietara salonului, Andra-Giulia Vlad, ne-a spus că a fost determinată să deschidă această oază de culoare şi frumos pentru că a simţit că oraşul nostru merită un loc unde oamenii să se simtă speciali şi să experimenteze magia machiajului într-o atmosferă primitoare şi rafinată.
„Ne-am propus să creăm un spaţiu care să îmbine expertiza profesională cu o atenţie deosebită acordată fiecărui client în parte. Noi ne concentrăm pe crearea unor look-uri personalizate care să pună în valoare trăsăturile unice ale fiecărui client. De la machiajul natural de zi până la transformări dramatice pentru evenimente speciale, echipa noastră de artişti în machiaj îşi foloseşte expertiza pentru a transforma visele în realitate”, ne-a spus Giulia Vlad.
De mic copil Giulia a fost pasionată şi fascinată de culori, texturi şi forme. Îşi petrecea ore întregi desenând, pictând şi experimentând cu diverse materiale artistice. Această pasiune pentru artă a condus-o către lumea fascinantă a machiajului.
„Am descoperit în machiaj o modalitate de a exprima creativitatea, de a pune în valoare frumuseţea naturală a fiecărei persoane şi de a crea o stare de bine. Am urmat cursuri de specializare, la Diva Academy Art & Beauty Galaţi, am acumulat experienţă şi am învăţat de la cei mai buni profesionişti din domeniu, unul dintre exemple fiind Ana Ignat. Dorinţa mea de a oferi clienţilor mei o experienţă unică şi personalizată a prins contur prin Blush Beauty by Giulia”, ne povesteşte Andra-Giulia Vlad.
Blush Beauty by Giulia nu se rezumă la un simplu salon de machiaj, ci se defineşte ca o oază de relaxare şi creativitate, unde frumuseţea este pusă în valoare cu profesionalism şi atenţie la detalii. Fiecare clientă este unică, iar aici se respectă acest principiu.
Andra-Giulia Vlad a adresat o invitaţie plină de entuziasm celor care doresc să experimenteze frumuseţea: „Indiferent dacă eşti în căutarea unui machiaj discret pentru zi, a unui look extravagant pentru un eveniment special sau doreşti să participi la un curs de automachiaj, sunt pregătită să te ghidez şi să te ajut să obţii rezultatul dorit. Pentru mine, machiajul nu este doar o modalitate de a accentua frumuseţea naturală, ci o formă de artă prin care te poţi exprima şi reinventa. Blush Beauty by Giulia este locul unde te poţi descoperi şi experimenta cu diverse stiluri şi tehnici, de la machiaje naturale la cele mai îndrăzneţe tendinţe. Te invit să ne calci pragul şi să descoperi o lume magică, unde te vom ajuta să te transformi în cea mai bună versiune a ta”.
La Blush Beauty by Giulia se folosesc produse profesionale de cea mai bună calitate, de la branduri renumite, pentru a garanta rezultate impecabile şi durabile, precum Mac, Dior, Chanel, Giorgio Armani, Lovemuse, YSL, Inglot, Anastaia Beverlly Hills etc.). De asemenea, se pune accent pe igienă şi siguranţă, respectând cu stricteţe toate normele sanitare.
Nu în ultimul rând, Blush Beauty by Giulia este în căutarea unor talente care să se alăture echipei! Aşadar, dacă activezi în domeniul manichiurii sau al coafurii (minim 1 an de experienţă) şi doresti să faci parte din echipa unui salon modern, dinamic şi creativ, Blush Beauty by Giulia te aşteaptă!


Articole înrudite