15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Bătaie între eleve în timpul pauzei. Mama uneia a intervenit în scandal
VIDEO: Bătaie între eleve în timpul pauzei. Mama uneia a intervenit în scandal

La data de 10 mai 2023, ora 13.09, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin intermediul SNUAU 112, cu privire la faptul că, pe strada Costache Racoviţă, din municipiul Tecuci, ar fi avut loc o agresiune fizică între trei tinere, eleve în cadrul a două unităţi de învăţământ situate în imediata apropiere.
Din verificările preliminare, poliţiştii au stabilit că, la data mai sus menţionată, în jurul orei 13.00, în timpul pauzei dintre orele de curs, mai mulţi elevi ar fi ieşit în afara celor două unităţi de învăţământ, care sunt situate pe strada Costache Racoviţă, în vederea socializării, în zona unui bloc de locuinţe.
În acest loc s-au întâlnit şi trei adolescente, două de 15 ani, eleve în clasa a IX-a, şi una de 14 ani, elevă în clasa a VIII-a.
Între cele trei eleve ar fi avut loc o discuţie în contradictoriu, în urma căreia s-ar fi agresat fizic şi şi-ar fi adresat cuvinte şi expresii vulgare.
De asemenea, ulterior acestui incident, în zona respectivă a venit şi mama uneia dintre minore, o femeie de 38 de ani, care ar fi lovit-o cu palma în zona feţei de mai multe ori pe cea de 14 ani.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar cercetările vor fi continuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Tecuci, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest incident, precum şi gradul de participare al fiecărei persoane.

VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite