20 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bursa locurilor de muncă 2024, în Galaţi şi Tecuci
Bursa locurilor de muncă 2024, în Galaţi şi Tecuci

„Bursa generală a locurilor de muncă - 2024” se va desfăşura vineri, 17 mai 2024, începând cu ora 08.45, simultan în următoarele locaţii: Municipiul Galaţi - Corpul D - Facultatea de Inginerie Galaţi, str. Domnească, nr. 111; Municipiul Tecuci - Casa de Cultură Tecuci, str. 1 Decembrie 1918, nr. 62. Participarea la acest eveniment este gratuită.
"Obiectivele principale ale evenimentului sunt creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă şi crearea de noi oportunităţi pentru angajatori în identificarea potenţialilor viitori angajaţi, care prin experienţa şi abilităţile lor pot contribui la succesul activităţii economice. Prin organizarea acestui eveniment, instituţia noastră urmăreşte realizarea întâlnirii directe a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea", transmite Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Galaţi.
La „Bursa generală a locurilor de muncă - 2024” sunt invitaţi, în egală măsură, agenţii economici care dispun de locuri de muncă vacante, cât şi reprezentanţii autorităţilor locale, reprezentanţii societăţii civile, reprezentanţii mediului academic şi universitar, mass-mediei locale, actorilor relevanţi care sunt implicaţi sau doresc să se implice în reducerea şomajului şi creşterea calităţii vieţii persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, atât din mediul urban cât şi din mediul rural.


Articole înrudite