17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
LIBERTY Galaţi are un nou Manager General
LIBERTY Galaţi are un nou Manager General

LIBERTY Steel Group a anunţat astăzi, 02 noiembrie 2023, că a numit un nou General Manager. Este vorba despre Radu Ionescu care vine în locul Prasanta Mishra, în prezent Director Executiv şi care devine Managing Director Plant Operations pentru LIBERTY Galaţi.

Fondator al casei de avocatură Ionescu Sava, Radu Ionescu are o experienţă bogată în drept comercial şi este specializat în fuziuni şi achiziţii, dreptul concurenţei, drept bancar, financiar şi fiscal, anterior coordonând practica de consultanţă corporate şi comercială a firmei. Cu o expertiză vastă în industria siderurgică, noul director general al LIBERTY Galaţi a consiliat grupul LIBERTY în ultimii ani în numeroase tranzacţii şi proiecte atât în România, cât şi în Europa Centrală şi de Est, se arată într-un comunicat de presă al Liberty Galaţi.

Ajay Aggarwal, preşedintele pentru Europa al LIBERTY Steel Group şi preşedintele Consiliului de Administraţie al LIBERTY Galaţi, a declarat: „Numirea lui Radu în funcţia de General Manager este o continuare firească a unui parteneriat care a început în urmă cu mai mulţi ani, timp în care ne-a sprijinit în multe decizii strategice pe care le-am luat în România. De la proiecte de M&A, management de capital şi taxe, până la managementul sponsorizării clubului Oţelul Galaţi, Radu a fost un membru important al echipei noastre înainte de numirea sa oficială. Vasta lui experienta juridică şi de business l-au recomandat pentru poziţia de director general şi, alături de Prasanta Mishra, care a demonstrat rezultate solide în managementul operaţiunilor de producţie, avem astăzi o echipă de conducere capabilă să pregătească businessul pentru revenirea pieţei şi să continue planurile de transformare GREENSTEEL".

Echipa de management de la LIBERTY Galaţi va continua să lucreze îndeaproape cu Ajay Aggarwal, President Europe LIBERTY Steel Group, şi cu Sandip Biswas, CEO LIBERTY Primary Steel and Mining, pentru a transforma compania siderurgică într-un producător neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2030.

LIBERTY Galaţi este cel mai mare producător de oţel integrat din România, cu o capacitate de producţie de aproximativ 3 milioane de tone de oţel pe an, pentru clienţi din domeniul construcţiilor, naval, petrolier şi gaze, precum şi cel al producţiei de energie regenerabilă.


Articole înrudite