20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Şofer băut depistat de Poliţia de Frontieră Galaţi
Şofer băut depistat de Poliţia de Frontieră Galaţi

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au depistat, în trafic, un bărbat care conducea un autoturism, deşi era în stare de ebrietate. 

În data de 03 septembrie a.c., în jurul orei 22.30, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi a oprit în trafic, pe E 87, un autoturism înmatriculat în România, condus de un gălăţean, în vârstă de 32 de ani.

La controlul de frontieră, poliţiştii au observat că bărbatul emana o puternică halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţişti din cadrul S.P.R. Galaţi, rezultând o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În conformitate cu prevederile legale în vigoare, persoana în cauză a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi, pentru a i se preleva probe biologice în vederea stabilirii concentraţiei de alcool în sânge.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.


Articole înrudite