19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Fumigene şi scandal la Ultimul Leu. Poliţist lovit cu piatra în cap înaintea meciului Oţelul - Dinamo
VIDEO: Fumigene şi scandal la Ultimul Leu. Poliţist lovit cu piatra în cap înaintea meciului Oţelul - Dinamo

La data de 11 mai 2023, în jurul orei 20.20, un poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Galaţi - Biroul Rutier, în timpul desfăşurării activităţilor de dirijare a traficului rutier la intersecţia dintre străzile Brăilei şi Siderurgiştilor, zona inelului de Rocadă, a intervenit pentru a aplana un incident dintre suporterii celor două echipe de fotbal, Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti, de la meciul care tocmai urma să înceapă.
Incidentul ar fi pornit de la faptul că ocupanţii unui autovehicul, aflat în mişcare în zona respectivă, suporteri ai uneia dintre echipele de fotbal, ar fi adresat injurii unui grup de suporteri prahoveni, susţinători ai celeilalte echipe, care se deplasau pe aleea pietonală către stadion.
Poliţistul a procedat la oprirea autovehicului, iar în momentul când s-a apropiat pentru verificarea actelor conducătorului auto, precum şi celorlalţi pasageri, a fost lovit în zona capului cu o piatră care a fost aruncată de o persoană din grupul de suporteri aflaţi pe trotuar.
În urma loviturii, poliţistul a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri şi investigaţii medicale de specialitate şi a rămas internat.
26 de persoane au fost conduse la sediul Secţiei 2 Poliţie Galaţi în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment, iar după activităţile de cercetare, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din satul Păulăşti, judeţul Prahova este cel care ar fi aruncat cu piatra în direcţia autoturismului.
A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de ultraj şi s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a tânărului de 19 ani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.
De asemenea, celelalte persoane conduse la sediul unităţii de poliţie au fost sancţionate contravenţional de către reprezentanţii Jandarmeriei Galaţi.

VIDEO mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite