22 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Incendiu intenționat la Ghidigeni; mașină și casă făcute scrum
VIDEO: Incendiu intenționat la Ghidigeni; mașină și casă făcute scrum

La data de 6 iunie 2023, ora 03.02, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, la locuința unui bărbat, de 59 de ani, din satul Tălpigi, comuna Ghidigeni, județul Galați, a izbucnit un incendiu (video jos).
La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secția 6 Poliție Rurală Tecuci care au constatat că cele sesizate se confirmă, focul izbucnit la o autoutilitară, parcată în fața casei, s-a extins și la locuință (foto sus).
Echipajele de pompieri din cadrul I.S.U. Galați, care s-au deplasat, de asemenea, la fața locului, au lichidat incendiul, însă, în urma acestuia, a fost afectată autoutilitara, 250 de mp din acoperișul casei, aparate electrocasnice și electronice, două dormitoare, un hol, o baie și o bucătărie.
Din verificările preliminare, precum și din cercetarea la fața locului, s-a stabilit că incendiul ar fi fost declanșat, în mod intenționat, prin folosirea unei surse de aprindere pentru generarea acestuia, de către persoane necunoscute.
Totodată, proprietarul autoutilitarei și al imobilului a suferit arsuri la membrul superior drept, motiv pentru care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de distrugere prin incendiere, respectiv vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc acest eveniment, identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale care se impun. *sursa video: Fii Informat Umbraresti

Tag-uri:
  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite