19 MAI 2025 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Asociaţia Specialiştilor de Industrie Alimentară din România din învăţământ, cercetare şi producţie (ASIAR) şi Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi organizează astăzi workshop-ul „Informarea consumatorilor despre alimente, prezent şi viitor”. Deschiderea oficială va avea loc la ora 15.00, în sala F103, Corp F (Campusul Ştiinţei, Str. Domnească nr. 111). Cu această ocazie va fi lansată revista „Roumanian Journal of Food Science”. Vor fi prezentate lucrări despre „Conţinutul de acrilamină din alimente”, „Un tip nou de biosenzor pentru determinarea glucozei”, „Instrument pentru evaluarea formării acrilaminei în cartofii prelucraţi”, „Produse de panificaţie şi riscul formării acrilaminei”. De asemenea, va fi organizată o dezbatere pe tema „Codul alimentelor pentru consumatori”.


Articole înrudite