Lamborghini Aventador ”de Galaţi” confiscat de DIICOT, scos la licitaţie Recomandat

Joi, 18 Martie 2021 18:25
Publicat în Eveniment
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Agenţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) anunţă că Tribunalul Galaţi a admis o solicitare privind valorificarea anticipată a unui autovehicul de lux Lamborghini Aventador, confiscat de DIICOT Galaţi, într-un dosar în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori şi proxenetism. 

Agenţia a fost desemnată custode al autoturismului de către Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Serviciul Teritorial Galaţi.

ANABI mai anunţă că a iniţiat demersuri similare, formulând cereri adresate, după caz, procurorului sau instanţei, în vederea încuviinţării valorificării cu privire la toate bunurile mobile aflate în administrare (valoare estimată de aproximativ 2.500.000 euro).

"În ultimele zile, ANABI înregistrează o creştere a numărului de cauze în care Agenţia este sesizată de către procurori şi instanţele de judecată în vederea administrării şi valorificării bunurilor indisponibilizare în procese penale. ANABI urmează a valorifica prin licitaţii publice următoarele bunuri: Lamborghini Aventador, Skoda Octavia, BMW 218D, BMW 216D, Volkswagen Passat, BMW 540D Xdrive, precum şi 10.608 litri motorină", se afirmă Agenţia într-un comunicat de presă.

 

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu