25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nicki Minaj şi-a anulat concertul de la SAGA cu 3 ore înainte să urce pe scenă
Nicki Minaj şi-a anulat concertul de la SAGA cu 3 ore înainte să urce pe scenă

Rapperiţa Nicki Minaj şi-a amânat concertul de duminică seară, de la festivalul SAGA, cu 3 ore înainte să urce pe scenă invocând motive legate de siguranţă din cauza „protestelor din România”. Rapperiţa spune că a fost sfătuită să nu călătorească la festivalul din România din cauza îngrijorărilor legate de protestele care au loc în zonă, potrivit g4media.ro.
„Din motive de îngrijorare pentru siguranţa mea şi a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranţă legate de protestele din zonă. Aştept cu nerăbdare să vă văd pe toţi cu altă ocazie. Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu şi pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securităţii în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a scris Nicki Minaj pe X (fostul Twitter).

SAGA a transmis, ulterior mesajului rapperiţei, pe Facebook: „Cu inima grea trebuie să anunţăm că Nicki Minaj tocmai şi-a anulat reprezentaţia din cauza protestului de mâine de la Bucureşti. Această ştire ne-a lăsat pe toţi bucăţi, şi ştim că este o dezamăgire imensă pentru voi toţi, aşa cum este şi pentru noi. Toate biletele nescanate de duminică de o zi vor primi o rambursare. Vă mulţumesc pentru înţelegere şi susţinere în aceste momente dificile. Apreciem răbdarea de care ai dat dovadă şi vom oferi actualizări suplimentare în cel mai scurt timp posibil”.
Potrivit g4media.ro, SAGA Festival are loc la Romaero Airport, în zona Băneasa, iar singurele proteste anunţate în Bucureşti au loc luni, atunci când contabilii sunt aşteptaţi să manifesteze împotriva modificărilor fiscale. Protestele nu au legătură însă cu zona Băneasa: Manifestaţia începe la 08:30 în Piaţa Victoriei, iar la 09:30 se va pleca în marş spre sediul Ministerului de Finanţe din Piaţa Constituţiei.
La SAGA Festival Nicki Minaj era cap de afiş.

Citeşte şi Vrea 260 de prosoape! Nicki Minaj, cerinţe extravagante la prima venire în România


Articole înrudite