17 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă - Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității firmei Royal GFC Style prin achiziția de echipamente performante”
Comunicat de presă - Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității firmei Royal GFC Style prin achiziția de echipamente performante”

Comunicat de presă
Data 25.03.2019
Finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității firmei Royal GFC Style prin achiziția de echipamente performante”

S.C. GFC Royal Style S.R.L., în calitate de Beneficiar,  anunță finalizarea proiectului „Dezvoltarea activității firmei Royal GFC Style prin achiziția de echipamente performante”, cod MySMIS 108839, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 “Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 – ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.

Obiectivul proiectului este crearea unei linii de fabricație a plaselor de pescuit.

Rezultatele proiectului sunt: achiziționarea a 5 echipamente necesare fabricării plaselor de pescuit, precum și instalarea unui sistem de producere a energiei din surse neconvenționale.

Valoarea totală a proiectului este de 1.285.200,00 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 734.400,00 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: au fost create 5 locuri de muncă, din care cel puțin unul dintre acestea a fost ocupat de persoane aflate în categorii defavorizate.

Informaţii suplimentare se pot obţine la: GFC Royal Style SRL, Tel: 0735842902; Fax: 0236/444444, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact: Angela Sdrobiș – administrator.

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European

de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020

www.inforegio.ro | facebook.com/inforegio.ro

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României


Articole înrudite