28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Comunicat de presă privind începerea proiectului „Renovare energetică moderată a primăriei din Comuna Năruja, Județul Vrancea" - 30 martie 2023
Comunicat de presă privind începerea proiectului „Renovare energetică moderată a primăriei din Comuna Năruja, Județul Vrancea" - 30 martie 2023

UAT Comuna Năruja, Județul Vrancea demarează proiectul cu titlul: „Renovare energetică moderată a primăriei din Comuna Năruja, Județul Vrancea ", finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C10 - Fondul Local, Axa de intervenție I.3- Reabilitare moderată a clădirilor publice pentru a îmbunătăți serviciile publice prestate la nivelul unităților administrativ-teritoriale, Investiția I.1.3 - Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde – puncte de reîncărcare vehicule electrice.

Numele beneficiarului: Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Năruja

Titlu proiect: RENOVARE ENERGETICĂ MODERATĂ A PRIMĂRIEI DIN COMUNA NĂRUJA, JUDEȚUL VRANCEA

Program: Apel de proiecte PNRR/2022/C10/I3 gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare si Reziliență al României și din fonduri naționale.

Obiectiv: Asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea durabilă a localităților din România prin investiții în infrastructura locală care vor susține reziliența și tranziția verde a zonelor urbane și rurale, precum și reducerea disparităților teritoriale la nivel regional, intra-regional și intra-județean.

Indicatorii proiectului: 

- Reabilitarea energetică moderată a sediului primăriei Năruja cu o suprafață de 465 mp;

- amplasare stație de încărcare pentru autovehicule electrice conform criteriilor de eligibilitate de accesare a programului PNRR.

Valoarea totală a proiectului: 1.344.999,78 lei inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă din PNRR (fără TVA): 1.130.251,92 lei, valoare TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR 214.747,86 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: ianuarie 2023-ianuarie 2024

Codul proiectului: C10-I3-103

Date de contact: UAT Comuna Năruja, sat Năruja, județul Vrancea, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., tel: 0237.677311, persoana de contact: Grigore MIHĂEȘ - Reprezentant legal.


Articole înrudite