25 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Grădiniţa cu program normal din Şiviţa va fi refăcută cu fonduri europene
Grădiniţa cu program normal din Şiviţa va fi refăcută cu fonduri europene

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale a dat publicităţii pe data de 8 decembrie lista unităţilor teritoriale administrative care au câştigat finanţare pentru proiectele depuse pe măsura 0720 (crearea şi modernizarea infrastructurii educaţionale ante şi preşcolară şi a infrastructurii de învăţământ secundar superior, cu profil resurse naturale şi protecţia mediului dar şi a şcolilor profesionale în domeniul agricol). Printre cele 60 de proiecte aprobate pentru finaţare se regăseşte şi cel al Primăriei din Tuluceşti, care se referă la refacerea toatlă a Grădiniţei cu program normal din satul Şiviţa. Este singura unitate teritorială administrativă din judeţul Galaţi care a reuşit să obţină finanţare pe acest domeniu.
„Grădiniţa din Şiviţa avea nevoie de această investiţie. Clădirea va fi refăcută din temelii, urmând ca şi copiii din această localitate să beneficieze de condiţii optime de educaţie”, a declarat Bratu Petrică, primarul comunei Tuluceşti.
Valoarea totală este de 257.653 euro, proiectul Primăriei din Tuluceşti situându-se pe locul 5 din totalul celor depuse, cu un punctaj de 75,05 puncte.


Articole înrudite