28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Lansarea proiectului „Diversificarea activitatii firmei AMASOR CONCEPT SRL-D” 21.11.2018
Lansarea proiectului „Diversificarea activitatii firmei AMASOR CONCEPT SRL-D” 21.11.2018

AMASOR CONCEPT SRL-D, în calitate de Beneficiar, implementează proiectul „ Diversificarea activitatii firmei AMASOR CONCEPT SRL-D”, cod MySMIS 113356, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1: “Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.                                         

Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud - Est, în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectului este de 915.288,50 lei, din care valoarea sumei nerambursabile este de 714.142,80 lei.

Obiectivul general al proiectului

Obiectivul general al proiectului este acela de creștere a competitivității unei noi afaceri propuse prin implementarea proiectului și îmbunătățirii poziției de piața pe care va activa firma AMASOR CONCEPT SRL-D. Noua activitate constă în prestarea serviciilor de demolare a construcțiilor, activitate ce se va desfășura în baza codului CAEN 4311-Lucrări de demolare a construcțiilor, în condițiile asigurării dezvoltării durabile. Societatea consideră finanțarea prin prezentul program o oportunitate, întrucât îi va asigura resursele necesare achiziționării unor utilaje noi pentru desfășurarea noii activități.

Obiectivele specifice ale proiectului

  1. 1. Creșterea cifrei de afaceri cu circa 60 % în anul implementării proiectului de investiții și cu circa 1% în următorii ani previzionați. Se vor menține și activitățile curente ale societății, însă impactul semnificativ asupra veniturilor și profiturilor realizate de societate va fi generat de noua activitate de demolare a construcțiilor. Marketing-ul și recomandările clienților vor juca un rol important în penetrarea societății pe piața demolărilor de construcții, precum și creșterea veniturilor realizate de aceasta.
  2. 2. Menținerea numărului de angajați actuali, crearea și menținerea a 5 noi locuri de muncă, pe întreaga perioadă de implementare și monitorizare a proiectului de investiții. Pentru a dezvolta noua activitate de demolare a construcțiilor societatea va avea nevoie de un număr de salariați mai mare care să fie implicați atât în procesul de demolare a construcțiilor, cât și în celelalte activități, astfel că va crea și menține, pe întreaga perioadă de monitorizare, 5 noi locuri de muncă. Totodată, societatea va menține și angajații actuali pentru a gestiona activitățile curente ale societății.

Durata de implementare a proiectului este de 24 luni (01.01.2017  -  31.12.2018 ).

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Amasor Concept S.R.L.-D., 0749106631, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.


Articole înrudite