22 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie
Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie

S.C. ANDRALEX S.R.L. a demarat in luna octombrie 2017 implementarea proiectului “Performanta si dezvoltare in activitatea de finisare a materialelor textile, inclusiv a articolelor de imbracaminte, cu achizitia de echipamente si produse software de ultima generatie “, cod SMIS 103144, proiect finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020 , Axa prioritara 2 “ Imbunatatirea competitivitatii intreprinderilor mici si mijlocii”, Prioritatea de investitii 2.1. “Promovarea spiritului antreprenorial , in special prin facilitatea exploatarii economice a ideilor noi si prin incurajarea crearii de noi intreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri “.
Valoarea totală a proiectului este de 841.769,64 lei din care asistență financiară nerambursabilă 559.238,79 lei.
Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Regional 2007 – 2013 este Ministerul Dezvoltarii Regionale , Administratiei Publice si Fondurilor Europene iar Organismul intermediar responsabil cu implementarea acestui program în Regiunea de Dezvoltare Sud – Est este Agentia pentru Dezvoltare Regionala Sud – Est.
Obiectivul principal al acestui proiect este dezvoltarea S.C. ANDRALEX S.R.L., societate care activează in domeniul serviciilor de finisare a materialelor textile , prin achiziția de echipamente specifice activitatii desfasurate. Proiectul vizează crearea unui mediu favorabil ofertarii de servicii in domeniu, creșterea competitivității și productivității societății cu crearea a 5 noi locuri de muncă. Perioada de implementare a proiectului este de 26 de luni, intre data 27 iulie 2016 si data 15 septembrie 2018 .
Pentru informații suplimentare privind derularea proiectului, vă rugam să contactați S.C. ANDRALEX S.R.L., str. Aleea Zimbrului, nr. 4, Municipiul Galati, Judetul Galati, tel. 0742.103.018, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., persoană de contact Mihaela CIUBOTARU in calitate de administrator.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.


Articole înrudite