18 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
POCU: Se deschide apelul de proiecte ”România profesională - Întreprinderi competitive”
POCU: Se deschide apelul de proiecte ”România profesională - Întreprinderi competitive”

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene lansează Ghidul Solicitantului Condiţii Specifice ”România profesională - Întreprinderi competitive” şi apelul de proiecte de tip competitiv, cu termen limită de depunere, aferent acestui Ghid. În cadrul acestei cereri de proiecte vor fi susţinute, în mod corelat şi unitar, activităţi din cadrul OS 3.8 menite să contribuie la creşterea numărului de angajaţi care beneficiază de instrumente, metode, practici etc. standard de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite, în vederea adaptării activităţii la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv, identificate conform Strategiei naţionale pentru competitivitate 2014-2020 (SNC) / domeniilor de specializare inteligentă şi în concordanţă cu Strategia naţională de cercetare, dezvoltare şi inovare (SNCDI).
Tipurile de activităţi care vor fi finanţate în contextul acestui apel de proiecte sunt, în principal, cele care vizează îmbunătăţirea activităţii de management al resurselor umane în companii prin creşterea numărului de angajaţi care beneficiază de noi instrumente, metode, practici etc. de management al resurselor umane şi de condiţii de lucru îmbunătăţite, în vederea adaptării activităţii la dinamica sectoarelor economice cu potenţial competitiv, identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă şi în concordanţă cu SNCDI.
În cadrul prezentului apel de proiecte, implementat prin aplicarea procedurii competitive şi lansat în contextul Axei Prioritare AP 3/PI 8.v/OS 3.8 din cadrul Programului Operaţional Capital Uman 2014-2020, bugetul alocat este de 26.095.026,53 euro (contribuţia UE şi contribuţia naţională). Sistemul informatic MySMIS 2014 se va deschide în data de 12.10.2017, ora 10.00, şi se va închide în data de 12.12.2017, ora 16.00.


Articole înrudite