Sprijin de minimis pentru gălăţenii care vor să devină antreprenori

 
Vineri, 02 Martie 2018 16:03
Publicat în Fonduri UE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţenii care vor să îşi deschidă o afacere în mediul urban din judeţul Galaţi, respectiv în municipiul Galaţi, Tecuci, Bereşti şi Tîrgu Bujor, pot intră în competiţia planurilor de afaceri deschisă de Egis România S.A. şi Asociaţia de Marketing a Studenţilor din România - AMA România în cadrul proiectului "Dezvoltarea Mediului Antreprenorial din Regiunea Sud Est prin acces la finanţare – DEMOFIN – SE", care se adresează antreprenorilor din judeţele Galaţi, Buzău, Vrancea, Brăila, Tulcea şi Constanţa.
Proiectul urmăreşte sa instruiască în antreprenoriat un număr de 450 de persoane cu domiciliul sau reşedinţa în Regiunea Sud Est, atât în mediul urban cât şi în mediul rural. 54 de absolvenţi ai cursurilor de antreprenoriat vor primi finanţare pentru ideile lor de afaceri. În urma parcurgerii cursurilor de antreprenoriat, vor fi selectaţi un număr de 54 de viitori antreprenori, pentru a primi o finanţare nerambursabilă de 149.359 lei, pe baza planurilor de afaceri depuse ce vizează înfiinţarea unor Societăţi Comerciale în mediul URBAN. Procedura de selecţie va fi aplicată participanţilor la cursurile de antreprenoriat, ce vor depune planuri de afaceri în competiţia pentru acordarea sprijinului de minimis.
Proiectul ”Dezvoltarea mediului antreprenorial din regiunea Sud-Est prin acces la finanţare – DEMOFIN – SE” este finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman. Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 13 milioane lei.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu