19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Reclamat de vecini că are prea multe cărţi în casă şi s-ar putea prăbuşi blocul
Reclamat de vecini că are prea multe cărţi în casă şi s-ar putea prăbuşi blocul

Daniel Iancu (foto ), istoric, cercetător şi scriitor din Deva, povesteşte că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la asociaţia de proprietari că ţine prea multe cărţi în casă şi s-ar putea ca blocul „să se prăbuşească din cauza lor”, relatează publicaţia locală newshd.ro, citată de hotnews.ro.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Iancu a scris: „Am fost reclamat de către vecini, la Asociaţia de proprietari, că am prea multe cărţi... şi s-ar putea prăbuşi blocul din cauza cărţilor mele!”.

El i-a asigurat pe cei care au comentat la postare că nu glumeşte şi că reclamaţia la asociaţia de proprietari există. „Ar fi amuzant dacă nu ar fi adevărat”, a scris Daniel Iancu într-un răspuns la un comentariu.

Daniel Iancu (50 de ani) lucrează la Muzeul Civilizaţiei Dacice şi Romane Deva. Este absolvent al Facultăţii de Istorie-Arheologie, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. El este autorul mai multor volume de istorie şi reportaj.

În octombrie 2022, a primit din partea preşedintelui României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”, conferită unor personalităţi şi instituţii din domeniul cultural.

Daniel Iancu locuieşte într-un bloc din centrul Devei. *sursa foto: Facebook - Daniel I. Iancu


Articole înrudite