16 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
TNR: După ce un urs a fost văzut în Brăila, gălăţenii se laudă că ei au văzut un hipopotam
TNR: După ce un urs a fost văzut în Brăila, gălăţenii se laudă că ei au văzut un hipopotam

"Ca să nu rămână mai prejos de rivalii lor, brăilenii, câteva sute de gălăţeni au sunat la 112 ca să anunţe că au observat un hipopotam pe străzile aşezării lor rurale. Asta după ce săptămâna trecută un conductor de tren trăgea un semnal de alarmă în privinţa unei ursoaice cu pui văzută în judeţul Brăila. Invidia gălăţenilor a fost imediată şi sfâşietoare", scrie cotidianul independent de umor voluntar Times New Roman, într-un articol-pamflet, în stilul caracteristic, pe care îl redăm integral:

"”Ce facem, fraţilor? Noi suntem pe nicăieri. Uită-te la brăileni, au şi pod peste Dunăre, acum au şi urşi, care e faza? Nu se implică nimeni?”, întreba un gălăţean pe un grup de Whatsapp. Gălăţenii au decis să anunţe că ei au în oraş un hipopotam, asta după ce mai mulţi gălăţeni ar fi vrut să spună că au văzut un elefant alb. ”Elefanţi albi văd şi eu după ce vin de la cârciumă, nu e nimic special, nu te crede nimeni”, spune alt gălăţean.

Gălăţenii spun că hipopotamul ar fi ieşit din Dunăre ca să pască în centrul oraşului şi s-a scăldat la fântâni. Poliţiştii nu au fost însă impresionaţi de minciunile gălăţenilor. Ei spun că nu cred asemenea bazaconii ieşite din minţile unor beţivi şi că oricum ei sunt ocupaţi să intervină la o casă din centrul Galaţiului, unde azi-noapte a venit ursoaica din Brăila şi a mâncat un porc şi două oi". *sursa foto: TNR

Despre incidentul cu ursoaica de la Brăila, aveţi toate amănuntele în articolul "RO-ALERT! Urşi văzuţi la Făurei, Brăila - UPDATE + FOTO/VIDEO".


Articole înrudite