22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Amantlâc la Casa Regală! Prinţul William şi Kate, la un pas de divorţ?
Amantlâc la Casa Regală! Prinţul William şi Kate, la un pas de divorţ?

Presa din Marea Britanie şi din alte părţi este în fierbere în legătură cu presupusa aventură extraconjugală a Prinţului William, iar acest subiect domină titlurile de ştiri, notează click.ro.
Kate Middleton a trecut printr-o intervenţie chirurgicală care a necesitat o perioadă îndelungată de recuperare, ţinând-o departe de ochii publicului pentru o vreme semnificativă.
Informaţiile din presa britanică indică faptul că William ar putea fi implicat într-o relaţie extraconjugală în timpul absenţei soţiei sale, dar informaţia nu a fost confirmată în mod oficial.
În timp ce Kate, cunoscută şi ca Prinţesa de Wales, nu a fost văzută în public încă de la sărbătorile de Crăciun, starea ei de sănătate a provocat numeroase speculaţii.
Aceasta, în vârstă de 42 de ani, a fost internată pentru o intervenţie chirurgicală programată pe 16 ianuarie, iar după 13 zile de spitalizare s-a întors acasă. Reprezentanţii Palatului Kensington au afirmat că starea ei de sănătate evoluează în mod pozitiv.
Absenţa Prinţesei Kate de la evenimentele publice şi lipsa Prinţului William de la unul dintre acestea, invocând o „chestiune personală”, au alimentat speculaţiile privind starea de sănătate a lui Kate, dar şi au dat naştere altor teorii ale conspiraţiei.
Palatul Kensington nu a emis nicio declaraţie oficială referitoare la zvonurile despre presupusa existenţă a unei alte femei în viaţa lui William.
Există speculaţii că Kate ar putea reveni la îndatoririle sale regale oficiale după sărbătorile de Paşte.

Speculaţii şi teorii conspiraţioniste

Starea de sănătate a lui Kate Middleton a stârnit interesul publicului după operaţia abdominală suferită în ianuarie. Se află acum în perioada de recuperare la domiciliul din Windsor, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare să afle detalii despre starea ei reală.
Absenţa ei din spaţiul public a generat speculaţii şi teorii conspiraţioniste pe reţelele de socializare, însă Palatul Kensington a reacţionat rapid pentru a clarifica situaţia. Un purtător de cuvânt al prinţesei a declarat că Kate va reveni în spaţiul public după Paşte şi că se aşteaptă să îşi reia angajamentele cât mai curând posibil.
În timp ce Prinţul de Wales a lipsit de la anumite evenimente, motivând o „chestiune personală”, Kate a fost menţionată ca evoluând pozitiv în procesul de recuperare.
Surse apropiate familiei regale au dezvăluit că Kate întâmpină dificultăţi în adaptarea la un stil de viaţă mai puţin activ şi că este frustrant să fie nevoită să stea deoparte în timp ce alţii îşi desfăşoară activităţile obişnuite.

Citeşte şi Misterioasa spitalizare a prinţesei Kate privează monarhia britanică de cuplul său vedetă


Articole înrudite