16 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A visat numerele norocoase la loto şi a dat lovitura! Acum este în depresie
A visat numerele norocoase la loto şi a dat lovitura! Acum este în depresie

Un bărbat care a câştigat 10 milioane de lire sterline la loterie spune că şi-ar fi dorit să nu fi câştigat niciodată marele premiu. Numerele care i-au apărut în vis i-ar fi adus mai mult ghinion pe termen lung, explică bărbatul.
Mark Lipsham a visat numerele câştigătoare la loterie şi a spus că şi-ar fi dorit să nu fi câştigat suma care i-a schimbat viaţa din cauza luptelor interioare pe care le-a scos la iveală. Fostul şofer de camion, în vârstă de 53 de ani, şi-a abandonat slujba chiar a doua zi după ce a câştigat suma uriaşă, dar spune că i-a fost „foarte greu'' să facă faţă noilor circumstanţe de viaţă, scrie Observator.
Norocosul a declarat că suma de bani câştigată l-a îngrijorat şi i-a provocat „depresie, stres şi frustrare'': „Mi s-a părut foarte greu şi mi-a creat numai probleme – probleme cu mine, pentru că nu purtam aşa cum am funcţionat întotdeauna'', a ţinut acesta să specifice.
În ciuda câştigurilor uriaşe, Lipsham a continuat să locuiască în casa lui modestă şi nu a făcut nicio achiziţie majoră, dar după doi ani în care nu a vrut să cheltuie, a făcut cunoştinţă cu cineva care „se pare că ştia ceva despre bani''. Lipsham a trebuit să plătească o taxă uriaşă de 60.000 de lire sterline, ca respectivul om să îl ajute cu aspecte precum sănătate, relaţii interpersonale, afaceri şi gestionarea finanţelor, conform Daily Star.
Dar după ce a călătorit câteva luni cu fiicele sale şi a decis să investească banii în proprietate, Mark spune că scumpul său consilier a refuzat să-i vorbească şi i-a sustras aproape 1,5 milioane de lire sterline. Soldul bancar al bărbatului a scăzut la 6,2 milioane de lire sterline, atunci când a lansat o luptă juridică împotriva consilierului. Disputa a fost soluţionată de atunci în afara instanţei. Cu toate acestea, povestea a avut un impact foarte mare asupra omului. (sursa stiridecluj.ro)


Articole înrudite