Acces Direct este scos din grila Antena 1 Recomandat

Marți, 22 Februarie 2022 08:23
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Antena 1 a făcut mai multe schimbări în ultima perioadă, în ceea ce priveşte grila sa de programe. Se pare că Acces Direct reprezintă una dintre emisiunile care au avut de suferit în urma deciziilor luate de conducere. Emisiunea va putea fi urmărită doar pe Antena Stars, începând cu 28 februarie!
În anunţul făcut de Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars, se menţionează faptul că Antena Stars este pregătită să îşi schimbe formatul. Dacă în trecut se axa strict pe vedete, acum se va acorda mai multă atenţie poveştilor de viaţă ale oamenilor de rând.
Trustul TV a anunţat că emisiunea Acces Direct va fi mutată de la Antena 1 pe Antena Stars. Showul va putea fi văzut de luni până vineri de la ora 16:00. Decizia a fost luată după ce conducerea a dorit ca întreg postul TV să se reorganizeze. Dacă în urmă cu 8 ani era văzut doar ca locul în care vedetele oferă interviuri, acum aceştia doresc să îl transforme într-un spaţiu prielnic şi pentru oamenii de rând.
'Odată cu lansarea de acum 8 ani, Antena Stars devenea prima televiziune dedicată integral showbiz-ului românesc şi internaţional. Între timp, lumea s-a schimbat şi subiecte grave din sfera socială şi economică au devenit o realitate cotidiană şi pentru români. În acest context, a venit momentul să dăm mai multă forţă vocii Antena Stars. Obiectivele noastre nu vor mai fi aţintite doar asupra vedetelor, ci vom acorda mai multă atenţie şi frământărilor şi poveştilor oamenilor simpli, ale românilor din spatele reflectoarelor. Concret, vom aloca mai mult spaţiu emisiunii Acces Direct, cel mai puternic brand din piaţa tv, atunci când vorbim de emisiuni inspirate de viaţa de zi cu zi a românilor', a declarat Cristian Ionescu, Head of Channel Antena Stars.

Cine este Adrian Velea, bărbatul care prezintă emisiunea alături de Mirela Vaida

Adrian Velea este un jurnalist care şi-a dedicat viaţa televiziunii în urmă cu 10 ani. Iniţial, el a lucrat ca reporter de investigaţie, iar ulterior a fost introdus în familia Antenei. El a mai lucrat şi la PRO TV şi la Kanal D, fiind reporter special în cadrul a două show-uri pe care le cunoaşteţi cu toţii: Emisiunea La Măruţă şi Wowbiz.
Referitor la viaţa sa personală, acesta are o familie extrem de frumoasă. Şi-a cunoscut soţia pe vremea studenţiei, iar în urmă cu 9 luni ea i-a oferit un copil. (sursa viva.ro)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu