07 IUNIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Celine Dion nu mai reuşeşte să se ridice din pat. Şi-a anulat toate concertele
Celine Dion nu mai reuşeşte să se ridice din pat. Şi-a anulat toate concertele

Probleme de sănătate o forţează pe Celine Dion să anuleze unele dintre concertele ei programate în Las Vegas. „Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă”, spune o rudă a artistei pentru revista „Here”, explicând că sentimentala regina pop „suferă de dureri la picioare şi la gambe, care o paralizează. Este foarte slăbită şi suferă mult. Şi a slăbit”.
Celine Dion şi-a anulat concertele programate în perioada 5-20 noiembrie şi 19-5 februarie, în Las Vegas. Anunţul a fost făcut chiar de cântăreaţă pe profilul ei de Instagram: „Am inima frântă pentru asta. Echipa mea şi cu mine am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni şi, faptul că nu putem să deschidem concertele în luna noiembrie, mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas şi AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest teatru nou-nouţ de ultimă generaţie şi este absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc şi îmi pare deosebit de rău că i-am dezamăgit pe toţi fanii care şi-au făcut planuri să vină la Las Vegas. Acum trebuie să mă concentrez pe îmbunătăţirea stării de sănătate, vreau să depăşesc totul cât mai curând posibil”.
Anturajul său a explicat ulterior, într-un comunicat de presă, că Celine Dion suferă de „spasme musculare grave şi persistente”, localizate la nivelul picioarelor şi gambelor.
Sora artistei a liniştit pe toată lumea, dar se pare că starea de sănătate a lui Celine Dion este, de fapt, mult mai îngrijorătoare. O rudă a vedetei a vorbit pentru revista „Here”: „Nu mai poate să se ridice din pat, să se mişte sau să meargă. Suferă de dureri la gambe şi la picioare, care o paralizează. Este foarte slăbită şi a pierdut mult în greutate. O boală care ar putea necesita o convalescenţă îndelungată, dacă lucrurile nu se îmbunătăţesc, ar putea fi necesar să se oprească pentru câteva luni, sau chiar un an. Pentru că simptomele sale sunt mai îngrijorătoare decât era prevăzut”.
Sora cântăreţei, Claudette, a spus că starea de rău a lui Celine Dion se datorează şi „premenopauzei şi modificărilor hormonale pe care le provoacă această afecţiune”. Céline Dion, 53 de ani, suferă de „spasme musculare grave şi persistente”, care o împiedică să urce pe scenă. „Ceea ce i se întâmplă – a explicat sora ei – este dureros. Dar nu este nimic grav, altfel mi-ar fi spus. Céline nu ezită să aibă încredere şi să ceară sfaturi când ceva nu este în regulă. Ştiu ca este aşa. Este bine dispusă şi este înconjurată de familia noastră”, subliniază Claudette Dion, potrivit căreia sora ei Céline ar trebui să revină pe scenă în „câteva săptămâni, cel mult câteva luni”.
După câteva zile de absenţă, cântăreaţa canadiană a distribuit pe Instagram un videoclip în care cânta hitul de acum 22 de ani, sub care a scris: „Când îţi doreşti cel mai mult, nu există o cale de ieşire uşoară. Când eşti gata să pleci şi inima ta a rămas în îndoială. Nu renunţa la credinţa ta. Dragostea vine la cei care cred în ea. Şi aşa este”, relatează agenţia de presă Rador.

Articole înrudite