27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Divorţ bombă: CRBL şi soţia se despart!
Divorţ bombă: CRBL şi soţia se despart!

Divorţ şoc în lumea mondenă! CRBL şi soţia lui, Elena, au ajuns la concluzia că trebuie să se separe după ani buni de trăit împreună, cei doi având şi o fetiţă, notează FANATIK.
Artistul a postat o fotografie pe contul personal de Instagram , în care apare cu frumoasa lui soţie, cu care a participat recent în reality-show-ul *Power Couple. Vestea dată de îndrăgitul artist i-a lăsat cu gura căscată pe toţi. „Cu inimile împovărate de tristeţe, dar în acelaşi timp într-un spirit de transparenţă şi respect reciproc, dorim să vă împărtăşim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecţie profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viaţă. Această hotărâre nu a fost uşoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual şi, mai ales, la binele Alessiei. Recunoaştem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtăşit şi lecţiile preţioase pe care le-am învăţat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menţinem un cadru de respect şi armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos şi echilibrat pentru creşterea şi dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectaţi intimitatea noastră şi a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunţ. Vă mulţumim pentru susţinerea şi înţelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect şi recunoştinţă, CRBL şi Elena”, este mesajul transmis de CRBL şi Elena pe reţeaua de socializare .

View this post on Instagram

A post shared by Eduard CRBL (@eduardcrbl)

Divorţul a fost anunţat, printre rânduri, de ceva vreme. Acum un an, invitat în podcastul lui Jorge, muzicianul a dat câteva detalii despre povestea de iubire pe care o trăia cu Elena, una care scârţâia. „Noi avem discuţii începând de la discuţiile de ştiri, de energii, de Covid, de război, sunt chestii reciproce. Ne batem în argumente, ajungem la tensiuni. Avem situaţia asta care se duce în situaţii foarte aprinse. La noi se cântă pe două voci, clar. Vezi că moldoveanca are glas, are brand. Ea e şefa la noi în casă. Ea poartă numele de scenă şefa. Eu aşa o strig. Ea e şefa la bani. Eu îi cer ei bani. Ea e administratorul la tot ce înseamnă treaba asta. Eu sunt pe ordine şi ea e pe curăţenie. Elena e perfecţionista care dacă se apucă să facă în casă e impecabil, mai ceva ca în reclame”, a declarat CRBL despre căsnicia sa cu Elena, în podcastul lui Jorge .

CRBL a ajuns la divorţ după 15 ani petrecuţi împreună cu Elena, cu care o fată pe nume Alessia. Înainte de Elena, artistul fusese căsătorit timp de 7 ani cu o femeie pe nume Andreea. *sursa foto : Instagram/ Montaj: FANATIK
*Amintim că CRBL şi Elena au participat la emisiunea „*Power Couple România”, fiind primii eliminaţi (foto jos ). „Suntem dezamăgiţi, dar şi împăcaţi, în acelaşi timp. Îmi pare foarte rău că nu pot participa în continuare în concurs, pentru că, la cum au fost probele până acum, ceea ce urmează mi se pare wow! (...) Sunt foarte mândru de soţia mea şi de traseul nostru în concurs, chiar dacă a fost atât de scurt. (...) Experienţa Power Couple mi-a confirmat că împreună suntem un adevărat cuplu puternic şi că putem trece peste orice obstacol”, declara CRBL la plecarea din show-ul prezentat de Dani Oţil la Antena 1.

*Articole similare: Gălăţeanul Radu Siffredi şi sora Deliei au cedat în finala Power Couple România

  • Galerie Foto:

Articole înrudite