24 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Iulia Albu şterge pe jos cu Anamaria Prodan: Eşti un etalon al prostului gust în România!
Iulia Albu şterge pe jos cu Anamaria Prodan: Eşti un etalon al prostului gust în România!

Iulia Albu nu s-a putut abţine şi a şters pe jos cu Anamaria Prodan, după ce impresara a participat la un eveniment monden. Stilista că fosta soţie a lui Laurenţiu Reghecampf este un etalon al prostului gust în România, notează romaniatv.net.

Iulia Albu şterge pe jos cu Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a intrat în vizorul Iuliei Albu, după ce recent, a participat la un eveniment monden. Ţinuta impresarei (foto ↑) i-a atras atenţia stilistei, care este cunoscută pentru sinceritatea ei când vine vorba despre stilul vestimentar al vedetelor.
Apariţia Anamariei Prodan a atras numeroase critici din partea stiliştilor din România, însă remarcile Iuliei Albu i-au pus capac. Mai mult, stilista a spus că impresara este un etalon al prostului gust în România.
„Ea nu spune rău, într-adevăr moda nu este ceva ce se poartă astăzi sau care se va purta mâine, dar mă bucur Anamaria că nu te interesează marii critici din România. Asta înseamnă că data viitoare nu o să te mai ataci când o să ţi se spună că eşti un etalon al prostului gust în România. Este un stil pe care noi putem să îl acceptăm”, a declarat Iulia Albu în cadrul emisiunii „Poliţia Modei”.

(Citeşte şi Iulia Albu dă de pământ cu Theo Rose: „A luat scaunul de la Andra şi iubitul de la Lia Bugnar”)

Nici măcar accesoriile nu au putut-o salva pe Anamaria Prodan de săgeţile Iuliei Albu, care a spus că sunt exagerat de multe.
„Ce văd aici, este ceva sinistru. Accesoriile pun ultima cruce, coliva fiind coafura”, a mai spus Iulia Albu.
De aceeaşi părere a fost şi cântăreaţa Daniela Gyorfi, care a spus că ţinuta impresarei nu este tocmai pe gustul ei.
„Nu îmi place ce are în picioare, poate salopeta, din punctul meu de vedere, nu este cea mai fericită alegere dar nici cea mai nefericită alegere. Dar ce are în picioare nu, blana de la gât, nu. Acum, nu aş vrea să fiu răutăcioasă, dar tot ce are pe ea mi se pare prea mult. Eu vă spun din punctul meu de vedere”, a declarat Daniela Gyorfi.

Articole similare: Petrecere cu manele şi dedicaţii pentru Anamaria Prodan, la împlinirea celor 50 de ani (FOTO)


Articole înrudite