22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Meghan Markle și-a lansat un podcast
Meghan Markle și-a lansat un podcast

Fosta actriță americană Meghan Markle, soția prințului Harry al Marii Britanii, și-a lansat marți un podcast care va deconstrui stereotipurile despre femei, având-o drept primă invitată pe superstarul tenisului Serena Williams, informează AFP.

Cele 12 episoade ale podcastului, intitulat "Archetypes" - un nume care-l evocă pe fiul ei, Archie, dar și organizația pe care a lansat-o împreună cu soțul ei, "Archewell" - vor fi conversații "intime și sincere" între ducesa de Sussex și invitații ei, potrivit prezentării emisiunii pe Spotify.

"'Nebună', 'divă', 'isterică': 'Acestea sunt cuvinte pe care le auzi foarte des în mass-media, online, în case (...). 'Vom ajunge la originea acestor cuvinte și vom înțelege de ce ele continuă să fie folosite" pentru a le combate mai bine, a declarat Meghan Markle, care va discuta, de asemenea, "cu experți și istorici", potrivit Spotify.

În primul episod, Meghan Markle și Serena Williams, care sunt prietene și originare din Los Angeles, vorbesc, printre altele, despre ambiție și despre sensul diferit pe care îl poate avea cuvântul atunci când este aplicat unei femei.

"Nici măcar nu-mi amintesc să fi simțit personal conotația negativă din spatele cuvântului ambițios până când am început să mă întâlnesc cu soțul meu", a declarat Meghan Markle, făcând aluzie la Prințul Harry, care își face o scurtă apariție la începutul emisiunii.

"Și se pare că ambiția este teribilă - pentru o femeie, cel puțin, potrivit unora", continuă ea.

Serena Williams a anunțat la începutul lunii august că se va retrage de pe terenurile de tenis după 25 de ani de carieră și 23 de titluri de Grand Slam, precizând că vrea să se "concentreze pe rolul său de mamă" și pe "obiectivele sale pe plan spiritual".

Ducele și ducesa de Sussex au renunțat și ei la viața regală din Marea Britanie în 2020, mutându-se în California, unde locuiesc acum cu cei doi copii ai lor într-un cartier ultra-bogat.

De la sosirea în SUA, cei doi au încheiat mai multe colaborări, inclusiv parteneriate profitabile cu Netflix și Spotify.

Prințul Harry urmează să își publice memoriile până la sfârșitul anului. (sursa Agerpres)


Articole înrudite