28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
MORTEN, DJ-ul danez care a creat genul Future Rave cu David Guetta, vine la Massif 2023
MORTEN, DJ-ul danez care a creat genul Future Rave cu David Guetta, vine la Massif 2023

A mai rămas o lună până când cel mai aşteptat festival de la munte, Massif, îşi va deschide porţile. Începând de astăzi, fanii festivalului pot vedea programul pe scene şi îşi pot achiziţiona biletele pe zile la prima ediţie Massif, care va avea loc în Poiana Braşov, în perioada 3-5 martie, anunţă organizatorii.
MORTEN este considerat unul dintre cei mai bine cotaţi producători şi DJ-i din noul val, este de origine daneză şi în luna martie ajunge pe mainstage-ul Massif.
Totul a început de la ideea că va fi un lucru extraordinar, iar în acest caz, David Guetta şi MORTEN au avut dreptate. Noul gen „Future Rave” a explodat încă din 2019, în momentul în care cei doi producători au pus bazele unui nou concept. Patru ani mai târziu, sound-ul unic Future Rave este o marcă de sunet în zona de clubbing care a făcut imposibilul posibil într-o industrie care intrase în rutină.
Anul 2019 a fost momentul în care muzica electronică s-a reinventat odată cu apariţia acestui proiect în care este implicat superstarul David Guetta alături de danezul MORTEN, care în 2021 a marcat cea mai puternică nouă intrare în Top 100 DJ Mag, direct pe locul 39.
În line-up-ul Massif mai urcă şi Deliric x Silent Strike, Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Ştefania, Arias, Lucian Bărbulescu şi Chris Hype b2b Andrei Niculae.

ÎN CE ZILE URCĂ PE SCENELE MASSIF ARTIŞTII TĂI PREFERAŢI

VINERI, 3 MARTIE 2023
MAINSTAGE: Pascal Junior, Dimitri Vegas, MATTN, Delia, Ştefania, Grasu XXL, Rava, DJ Sauce şi Chris Hype b2b Andrei Niculae
G.O.A.T.: Aurik, Lupii lui Calancea şi Surorile Osoianu, Adrian Şaguna, Andrew Maze, DJ Mini şi câştigătorii concursului DJ Superstore
RETRO FANTESIA: Dan T & MC Zedho, MC Dylma & DJ Pappa M şi DJ Alex

SÂMBĂTĂ, 4 MARTIE 2023
MAINSTAGE: Alex Super Beats, Quintino, Dirty Nano, Kadebostany, Inna, Killa Fonic, HVNDS şi Shaun Warner
G.O.A.T.: Adrian Pelin, David Ciente, Hollygood Gang, Moonsound, Arias şi Silviu Andrei
RETRO FANTESIA: Mirror DJ’s, Armonia DJ’s, M Dylma & Dj Pappa M, Aurik şi Dan T & MC Zedho

DUMINICĂ, 5 MARTIE 2023
MAINSTAGE: DJ Dark & Mentol, Nicky Romero, Morten, B.U.G. Mafia, Deliric x Silent Strike, Oscar, Bad & Boujee şi Sambo
G.O.A.T.: Pici, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, Andi Moisescu, Andreea Esca & Otravă, Paul Damixie, Adrian Funk şi Marc Rayen
RETRO FANTESIA: DJ Antenna, DJ Mini, Adrian Pelin şi Andruw

BILETE PE ZILE, DISPONIBILE DE LA 27 EURO PLUS TAXE

Începând de astăzi, cei care vor să îşi asigure intrarea la prima ediţie Massif, cel mai mare festival organizat într-o staţiune montană din România, o experienţă în premieră pentru Centrul şi Sud Estul Europei, pot achiziţiona bilete de o zi General Access de pe site-ul oficial al festivalului: https://bemassif.com.
Preţul unui bilet începe de la doar 27 de euro plus taxe pentru o zi plină de distracţie pe pârtie, la scenele de la apreski-urile din staţiune sau la baza Pârtiei Bradu, unde sunt amplasate trei scene: Mainstage, G.O.A.T. şi Retro Fantesia:
- Day ticket G.A. Vineri - 27 de euro plus taxe;
- Day ticket G.A. Sâmbătă - 36 euro plus taxe;
- Day ticket G.A. Duminică - 27 euro plus taxe.
Preţul pentru un abonament General Access porneşte de la 79 euro plus taxe, iar preţul unui abonament VIP este de 250 euro plus taxe.
Preţul final pentru un abonament General Access este de 170 de euro plus taxe.
Organizatorii au făcut publice astăzi şi primele simulări 3D care dezvăluie cum va arăta festivalul Massif (foto ↑).
Massif este primul festival mare organizat într-o staţiune montană din Centru şi Sud-Estul Europei şi va avea loc în Poiana Braşov, în perioada 3-5 martie 2023.


Articole înrudite