15 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Netflix anunţă noi filme şi seriale pentru copii şi familie vara aceasta
Netflix anunţă noi filme şi seriale pentru copii şi familie vara aceasta

Ca parte a portofoliului Netflix pentru vară, care cuprinde noi filme şi seriale pentru copii şi familie lansate săptămânal, Netflix a pregătit primul lungmetraj de animaţie bazat pe popularul serial Miraculos. Intitulat Miraculos: Ladybug & Cat Noir, The Movie, acesta va avea premiera pe 28 iulie. Seria din această vară va fi completată de producţii care vor aduce pe ecrane şi mai mulţi supereroi. Super Fete, primul serial de animaţie original african de pe Netflix, are în centru patru adolescente care, de fapt, sunt supereroine sub acoperire şi care trăiesc în oraşul african neofuturist Lusaka (20 iulie). Pentru cei pasionaţi de arta culinară, La Fix! Marea provocare culinară este cea mai recentă producţie din îndrăgitul univers La Fix! şi va fi ajunge la public în cursul acestei veri. Serialul preferat de familii E tort sau nu? revine cu un al doilea sezon intitulat Is It Cake, Too? pe 30 iunie, odată cu lansarea expoziţiei speciale exclusive „Is It Cake? or Is It Wax?” (E tort sau e de ceară?), care va fi deschisă din 30 iunie până pe 4 iulie la Muzeul figurilor de ceară Madame Tussauds de la Las Vegas.
Vara este perfectă pentru serile de film în familie, iar Netflix a avut grijă să pregătească noi filme şi miniseriale, printre care Nimona (iunie), o poveste fantastică şi emoţionantă, Regele Maimuţă (18 august), inspirat de o legendară poveste chinezească adaptată sub forma unei comedii pline de scene de acţiune, You Are So Not Invited to My Bat Mitzvah (AP-13) (25 august), o producţie plină de umor şi tot felul de peripeţii, perfectă pentru tinerii adulţi, precum şi Planeta noastră II (14 iunie), care oferă publicului ocazia de a urmări extraordinarele călătorii ale vieţuitoarelor din toată lumea. Printre producţiile preferate de copii care urmează să revină şi cele noi, care li se adresează se numără Ninjago: Ascensiunea dragonilor (1 iunie) şi Sonic Prime (13 iulie), precum şi Casa de păpuşi a lui Gabby (7 august) şi serialul pentru preşcolari Unicorn sub apă (19 iunie).
Intră în atmosfera estivală cu programul original Netflix de vară pentru familii şi continuă distracţia pe NetflixFamily.com, unde părinţii şi toţi cei care au grijă de copii pot găsi jocuri, activităţi educative şi elemente imprimabile care înfăţişează personajele preferate din filmele şi serialele de pe Netflix pentru copiii de toate vârstele, potrivit unui comunicat al Netflix.


Articole înrudite