27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Oana Zăvoranu candidează la prezidenţiale în 2024
Oana Zăvoranu candidează la prezidenţiale în 2024

Oana Zăvoranu plănuieşte să devină preşedinte. Vedeta a făcut anunţul pe reţelele de socializare, unde a dezvăluit că fanii săi îi cer mereu să candideze, notează fanatik.ro.
Nu este vorba despre o glumă, a insistat Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram, unde a iniţiat o sesiune de întrebări şi răspunsuri.
Una dintre întrebările de la fani a fost „Care crezi că ar fi cel mai bun lucru care s-ar putea întâmpla pentru România?”, iar răspunsul dat de vedetă a fost unul scurt şi surprinzător: „Să devin eu preşedinta ţării”, a spus Oana Zăvoranu.
Oana Zăvoranu a dezvăluit chiar că primeşte rugăminţi de la oameni pentru a candida la preşedinţia ţării şi consideră că este mai mult decât capabilă pentru a face acest lucru.
Oamenii văd în Oana Zăvoranu un lider, acesta fiind motivul pentru care doresc ca ea să fie prima femeie care conduce ţara.
„Da, sunt hotărâtă să candidez în 2024. Sunt prea mulţi oameni care mă roagă să fac asta. Sunt pregătită să conduc cu cap ţara asta. (…) Nu e o glumă. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii văd în mine un lider şi este evident că au şi de ce. Eu am demonstrat că pot!”, a mai spus vedeta.
De asemenea, tot pe pagina ei de Instagram, Oana Zăvoranu a precizat şi că îşi doreşte să lanseze o carte, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât am crede, anume în această toamnă.
„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidenţa este că am vobit cu cineva chiar azi despre proiectul ăsta… Aşa că eu zic că tot în toamnă o să fie lansată pentru voi toţi”, a mai dezvăluit Oana Zăvoranu pe contul ei de Instagram.


Articole înrudite