15 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pe banii cui a ajuns gălăţeanul Vlad Obu om bogat în Capitală
Pe banii cui a ajuns gălăţeanul Vlad Obu om bogat în Capitală

Vlad Obu este cunoscut în Bucureşti pentru stilul de viaţă luxos şi petrecerile de mii de euro la care era prezent. Însă, viaţa lui nu a fost la fel de opulentă dintotdeauna. Prietenul fraţilor Tate s-a născut în Galaţi, iar ca să poată să se mute în Capitală, a fost nevoit să profite de banii fostei sale iubite, care avea o situaţie financiară bună, potrivit spynews.ro.

Marţi, 13 iunie 2023, Vlad Obu a ajuns pe mâna autorităţilor, după ce a fost implicat într-un dosar de proxenetism. Înainte de acest moment, prietenul fraţilor Tate a fost implicat în mai multe situaţii controversate, care au ajuns în atenţia tuturor. Înainte să fie înconjurat de bani şi femei, acesta s-a chinuit să găsească o modalitate prin care să ajungă în Bucureşti din Galaţi.

După cum se ştie deja, Vlad Obu s-a născut în Galaţi, însă nu a considerat că este un loc unde poate să ajungă acolo unde îşi doreşte, motiv pentru care "s-a ambiţionat" şi s-a mutat în Bucureşti. Nu singur, însă, ci alături de fosta iubită, deoarece a avut nevoie de banii ei pentru acest lucru. Iniţial a început o facultate, însă a renunţat puţin timp mai târziu.

Ulterior, Vlad Obu a declarat la Antena Stars că a încercat să câştige bani prin diferite modalităţi, iar mai apoi s-a implicat în afaceri. Intenţia lui a fost să devină un om bogat, care poate să îşi permită orice îşi doreşte, chiar dacă acest lucru a presupus să folosească, la început, banii fostei sale iubite. Cei doi aveau o relaţie atunci, însă el a mărturisit că avea şi amante.

(Citește și Vlad Obu ridicat de procurori. Patronul de videochat îi copia pe fraţii Tate)

"M-am implicat în mai multe afaceri, multă muncă în spate. Fosta mea iubită avea o situaţie financiară bună şi m-am gândit că este o oportunitate să scap din Galaţi. Am venit cu iubita la Bucureşti. Am încercat eu mici investiţii. Eu când am început să fiu cu ea, eram nebun, aveam amante, ieşeam la petreceri, aveam mulţi prieteni şi mereu se întâmpla ceva", a declarat Vlad Obu, la Antena Stars.

Iniţial a fost acuzat că are mai multe studiouri de videochat, unde activează o mulţime de fete care fac bani pentru el. Însă, acesta a contrazis speculaţiile şi a declarat că are afaceri care îi aduc bani şi se ocupă de proiecte pentru tinerii care vor să îşi creeze podcast-uri.

"Sunt un om de afaceri. Am diverse proiecte, de exemplu acum lucrez la un proiect prin care ofer consultanţă unor persoane din străinătate care vor să îşi facă podcasturi. Pe partea aceasta de divertisment. Eu nu mă ocup cu videochat. S-au spus lucrurile acestea pentru că o fată cu care am fost eu lucrează în industria asta, dar nu pentru mine", a declarat el la Antena Stars.


Articole înrudite