05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Scandal monstru la Survivor România 2022: Andreea Tonciu şi CRBL s-au jignit în ultimul hal (VIDEO)
Scandal monstru la Survivor România 2022: Andreea Tonciu şi CRBL s-au jignit în ultimul hal (VIDEO)

A trecut mai puţin de o săptămână de când a începuit Survivor România, însă tensiunile deja îşi fac simţită prezenţa în cadrul celor două echipe. Faimoşii au pierdut deja trei etape, iar Roxana Ciuhulescu, Andreea Tonciu şi CRBL au fost protagoniştii unui schimb dur de replici.
Faimoşii par depăşiţi momentan de situaţia din Republica Dominicană. Până acum au avut loc trei jocuri, pierdute toate de către echipa formată din vedete. Tensiunea încep să se acumuleze, iar în urma propunerilor pentru eliminare au avut loc câteva discuţii neplăcute.
Roxana Ciuhulescu a fost atacată de către CRBL, artistul considerând că aceteia îi lipseşte determinarea şi dorinţa de a rămâne în competiţie, aşadar ea a fost cea pe care a propus-o pentru eliminare. Roxana nu i-a răspuns folosind acelaşi ton agresiv, iar Andreea Tonciu a intervenit în discuţie, teribil de deranjată din cauza atitudinii avute de cântăreţ.
"Roxana e foarte emotivă, nu mai are putere şi cred că e singura cu care mă înţeleg de la mamă la mamă. Nu eşti bărbat! Noi suntem femei… ia-te de bărbaţi dacă eşti şmemcher. Nu mai ţipa la mine! De aia te-am votat! Nu permit nimănui să vorbească aşa cu mine. Dacă vrea, să se creadă şef la el acasă. Eu am venit aici cu inima deschisă", a spus Andreea Tonciu.
CRBL nu a fost impresionat de argumentele aduse de Andreea. Din contră, a subliniat că vedeta ar trebui să îşi păstreze opiniile doar pentru ea. În plus, a subliniat că nici ea nu se află în afara oricărui pericol ţinând cont că este cea care acuză cele mai multe probleme medicale. CRBL i-a spus Andreei că ar fi trebuit să se aştepte la astfel de momente pentru că se află într-o competiţie dură, în care menajamentele nu îşi găsesc deloc locul.
"De ce să nu ţip? De ce te bagi tu în discuţia mea cu Roxana! Cu mine nu merge. Când vorbeşti cu mine să ridici două degete! Nu am făcut-o cu răutate, eu o respect în continuare (n.r. pe Roxana Ciuhulescu), dar nu am avut altă opţiune. Xonia arată că vrea. Tu eşti cea care are cele mai multe probleme medicale. Nu poţi să vrei să vii la Survivor şi să nu te aştepţi la asta dacă ai probleme fizice. Nu-mi plac oamenii care dau sfaturi şi nu pun mâna. Sper să părăsească Faimoşii!", a fost replica lui CRBL.
În urma discuţiei aprinse pe care au avut-o colegii săi, Roxana Ciuhulescu a concluzionat că este foarte dezamăgită de replicile dure ale solistului şi mai ales de faptul că nimeni din echipa sa nu i-a luat apărarea în faţa valului de critici pe care l-a primit, exceptând-o pe Andreea Tonciu. (sursa click.ro)

VEZI VIDEO AICI!


Articole înrudite