03 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Show-ul Survivor revine în România! Cine îl va transmite
Show-ul Survivor revine în România! Cine îl va transmite

Competiţia care a cucerit publicul din întreaga lumea va reveni în curând România! Survivor, formatul care a demonstrat că nimic nu este imposibil, în care concurenţii învaţă să îşi asigure adăpostul, să îşi procure mâncarea şi apa, pe cont propriu, pe o insulă izolată, a devenit imediat după lansare, un adevărat fenomen.
PRO TV anunţă colaborarea cu Acun Media, compania care produce formatul pentru mai multe ţări, printre care Turcia, Grecia şi Mexic, dar şi a sezoanelor anterioare difuzate în România. În curând, toţi fanii români vor avea oportunitatea de a trăi, încă o dată, unicitatea formatului care i-a făcut să nu se mai poată ridica din faţa televizoarelor.
Pentru prima dată lansat în 1997, în Suedia, Survivor este locul perfect pentru cei care vor să demonstreze că pot depăşi orice provocare şi că îşi pot trăi viaţa departe de casă,  fără resurse, în timp ce încearcă să găsească şi strategia perfectă pentru a rămâne cât mai mult în competiţie.
Regulile Survivor sunt clare: concurenţii sunt împărţiţi în două triburi care luptă zi de zi în provocări pentru imunitate şi alte avantaje. După fiecare luptă pentru imunitate, o echipă se vede nevoită să-şi elimine unul dintre membrii. Este o competiţie dificilă în care există un singur Supravieţuitor: cel care pleacă acasă cu titlul şi marele premiu.
Antonii Mangov, Director de Programe PRO TV declară: ”Ne bucurăm să anunţăm că în 2022 vom adăuga acest format incredibil în portofoliul nostru de programe. Survivor este deja un show de scucces în România, dar vom adăuga la semnătura puţin din ceea ce înseamnă PRO TV, ceea ce reprezintă garanţia divertismentului de cea mai înaltă clasă”.
O primă veste este faptul că Daniel Pavel, cunoscutul prezentator, va fi cel care va însoţi concurenţii acestui nou sezon şi va fi alături de cei de acasă pe parcursul sezonului. Mai multe detalii vor fi anunţate în perioada următoare, dar nu rataţi oportunitatea de a vă înscrie în unul dintre cele mai de succes formate din lume în curând pe survivor.protv.ro.

Sportivi şi vedete la Survivor

Până acum, mai mulţi sportivi au participat la celebra emisiune, alături de vedete, dar şi de oameni obişnuiţi.
Luptătorul Cătălin Moroşanu, boxerul Cezar Juratoni, fotbaliştii Mihai Onicaş. Sebastian Chitoşcă şi Ştefan Ciuculescu sau gimnastele Asiana Peng şi Ana Progras sunt o parte dintre sportivii care au participat la precedentele ediţii ale Survivor România.
La ediţia de la începutul anului, cel mai bine plătit concurent a fost cântăreţul Jador. Pe numele real Remus Ionuţ Dumitrache, acesta ar fi primit 4.500 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.
Ceilalţi bărbaţi din echipa „Faimoşilor”, Cătălin Moroşanu, Costi Ioniţă sau Culiţă Sterp, ar fi primi sume cuprinse între 1.500 şi 3.000 de euro, conform Click. Alexandra Stan nu a excelat în timpul probelor, dar a fost remunerată cu 2.500 de euro, datorită renumelui din industria muzicală.


Articole înrudite