26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Singura zodie care învinge tot în 2022
Singura zodie care învinge tot în 2022

Anul 2022 aduce multe energii pozitive, bunăstare şi noroc pentru cei mai mulţi dintre nativi. Însă, pe lângă acestea există o zodie care reacţionează foarte bine la toate momentele dificile, care îi apar în cale, ba chiar trece cu brio peste ele.
Este vorba despre zodia Fecioară, cea a cărei filosofie de viaţă o ajută să nu cedeze în faţa impedimentelor de orice fel. Chiar şi cele mai mari suferinţe emoţionale sunt trecute cu bine de nativii acestei zodii, datorită faptului că sunt firi foarte practice şi aproape mereu găsesc soluţia salvatoare.
Pentru că sunt înclinaţi să caute soluţii de fiecare dată când întâmpină o problemă, nativii din zodia Fecioară nu stau să-şi plângă de milă şi trec la fapte, din dorinţa a ieşi din situaţiile care nu le fac bine. Fiind şi foarte muncitori şi neobosiţi în atingerea scopurilor pe care le au, aceştia nu se lasă opriţi de situaţiile neplăcute care pot apărea pe parcurs.
Fecioarele pornesc de la premisa că viaţa este grea şi e normal să fie aşa, mentalitate care lucrează în favoarea lor atunci când obstacolele apar. Cei născuţi sub acest semn zodiacal urăsc să se lamenteze, chiar şi atunci când trăiesc adevărate drame, notează spynews.ro.


Articole înrudite