23 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Dorian Popa, trimis în judecată! Influencerul riscă 5 ani de închisoare
VIDEO: Dorian Popa, trimis în judecată! Influencerul riscă 5 ani de închisoare

Dorian Popa, cunoscut influencer în rândul tinerilor, a fost trimis în judecată şi riscă 5 ani de închisoare. El a fost prins la volan, în octombrie 2023, în timp ce se afla sub influenţa canabisului. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu, notează G4Media.
Constănţeanul în vârstă de 35 de ani ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă, atunci când a fost prins, au declarat sursele G4Media.

IPJ Ilfov a comunicat atunci că, în 27 octombrie, la 21:15, un echipaj de la Rutieră a oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un bărbat care a ieşit pozitiv la substanţe psihoactive:
„Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din Bucureşti, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanţe interzise. În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”.
Ulterior, analiza toxicologică a confirmat consumul de canabis, potrivit surselor G4Media.

În decembrie 2023, Dorian Popa a anunţat că nu va mai fuma niciodată canabis.
Mesajul a fost postat pe Tik Tok, iar declaraţia a fost făcută într-un podcast moderat de Cosmin Nedelcu, cunoscut sub numele Micutzu.
„Greşeala majoră a fost că am condus negândindu-mă dacă corpul meu este curat. Dar obiectiv vorbind, având în vedere repercusiunile pe care le-am simţit în ziua de astăzi, îmi pare rău. Sper să nu dezamăgesc pe unii, dar consider că e o greşeală şi că am fumat. Am tăria de caracter, şi-mi asum toate vorbele mele din acest moment, dar nu voi mai fuma niciodată. Mi-a întors viaţa pe dos, m-a deranjat foarte tare, pentru că-mi doresc de la viaţa mea rezultate, mai mult decât orice. M-a trezit la realitate când am fost într-un spaţiu public, nu de mult, şi un domn extraordinar de dulce, în etate, mi-a spus, şi-mi dau şi acum lacrimile, mi-a spus «băi Doriane, te urmăresc de foarte mult timp, eşti un băiat senzaţional, nu ai nevoie de aşa ceva». Mi-am spus, chiar era nevoia de aşa ceva? Ştiu că o să sune dur, ştiu că foarte mulţi vor zice «beş bă, du-te dracu», ştiu că mulţi poate se vor supăra şi vor zice «aoleu nu mai aprind un cui, nu mai eşti al meu». Pot să spun cu tărie în suflet, fără să am niciun gând ascuns, că nu voi mai aprinde un cui de aici încolo cât voi mai trăi. Şi dacă o fac, am făcut promisiunea în faţa lui Dumnezeu să mă ardă de cinci ori mai tare decât m-a ars până acum”, a declarat Dorian Popa.

Amintim că, weekendul trecut, influencerul a fost în Galaţi. Subiect relatat de Monitorul de Galaţi în articolul "Isterie la mall în Galaţi! Dorian Popa şi-a făcut apariţia în uralele fanilor (VIDEO)".

Articole similare:

Hatz, Johnule! Dorian Popa prins drogat la volan

UPDATE | Dorian Popa: "Sunt victima fumatului pasiv"

Gigi Becali: «Dorian Popa merită 5 ani de închisoare şi carnetul luat pe viaţă!»

Dorian Popa: Las şpagă un milion la shaorma!


Articole înrudite