25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: Lovită în cap de Nea Mărin, "Cruduţa" detonează bomba în scandalul muşamalizat de la Antene: "Nu am voie să vorbesc!"
VIDEO: Lovită în cap de Nea Mărin, "Cruduţa" detonează bomba în scandalul muşamalizat de la Antene: "Nu am voie să vorbesc!"

CANCAN.RO a dezvăluit scandalul muşamalizat de Antena 1 în care Daniela Crudu a fost lovită cu pumnul în cap de Nea Mărin. Întâmplarea cu nuanţe de shaming, pe lângă agresare fizică, a fost prezentată pe larg, de Monitorul de Galaţi, în articolul "A ieşit Ferentariul din ea: Daniela Crudu, criză de nervi la Nea Mărin (VIDEO)".

Acum, după 9 luni, "Cruduţa" a avut o primă reacţie prin care a demonstrat, indirect, cum şefii din Intact îi ţin gura închisă. Pentru a afla mai multe detalii, reporterii CANCAN.RO i-au contactat pe ambii protagoniști pentru a comenta cele întâmplate. Dacă Nea Mărin a negat vehement, Daniela Crudu a lăsat loc de interpretări şi a părut chiar speriată de gândul că, în cazul în care va detalia mai multe, ar putea să aibă de suferit. "Nu pot comenta subiectul vostru. Nu am voie să vorbesc!", a declarat Daniela Crudu.

Povestea datează încă din ianuarie 2022. Atunci a avut loc ediţia cu numărul 20 a show-ului difuzat la Antena 1 „Poftiţi pe la noi. Poftiţi prin ţară” şi tot atunci a avut loc incidentul. "Un mare pumn a avut grijă Nea Mărin să-i expedieze Danielei Crudu, pumn care, bineînţeles, a "picat" la montaj", susţin sursele CANCAN.RO din producţia Antenelor. Pe sticlă s-au văzut doar tachinările pe care Nea Mărin le-a făcut la adresa Danielei Crudu, fiind nedumerit de motivul pentru care bruneta a ales să-şi facă operaţii estetice, căci, zicea el, era mult mai frumoasă înainte de intervenţii.

VEZI VIDEO AICI!

Aceleaşi surse au dezvăluit că Daniela Crudu a fost avertizată de şefii din Antene că ar putea fi serios penalizată pecuniar dacă va vorbi despre acest incident. Aceştia s-au folosit de clauzele contractuale pe care Daniela Crudu le-a semnat în momentul în care a mers la show-ul lui Nea Mărin, unde supărată fiind de comportamentul acestuia, aceasta n-a mai ţinut cont de nimic şi a plecat din emisiune. Varianta oficială a fost că s-a îmbolnăvit de Covid-19. Adevărul însă... se pare că n-a suportat pumnul în cap dat de Nea Mărin. Pentru că a plecat din emisiune mai devreme, factorii de decizie i-ar fi transmis acesteia că nu va avea probleme cu clauzele contractuale, atât timp cât îşi ţine gura şi nu povesteşte ce a trăit.

Potrivit CANCAN.RO, "corecţia" aplicată de Nea Mărin a avut urmări destul de evidente în parcursul Danielei Crudu în televiziune. Fosta asistentă TV a dispărut complet de pe sticlă şi a trăit din banii făcuţi din contracte de publicitate în spaţiul online, a promovat o casă de pariuri din Rusia, încasând vreo 7.000 de euro pe lună şi a prezentat diverse evenimente prin săli de jocuri şi cazinouri. Acum, ducând dorul monitoarelor, aceasta s-a apucat de OnlyFans, convinsă fiind de Ana, sora sa. Câştigă bani frumoşi, însă mai mult forţată de împrejurări.


Articole înrudite