27 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Viorica de la Clejani, reacţie dură după înjunghierea Margheritei: "Acest obiect a fost scos din sân fiicei mele!" (FOTO)
Viorica de la Clejani, reacţie dură după înjunghierea Margheritei: "Acest obiect a fost scos din sân fiicei mele!" (FOTO)

Viorica de la Clejani, mama Margheritei, a publicat un mesaj emoţionant pe contul de Facebook, în care arată şi obiectul recuperat de medici, criticându-i în acelaşi timp pe cei care se bucură sau îi înjură copiii pe aceast subiect, notează gandul.ro.

„Acest obiect a fost scos din sân fiicei mele (foto ↓)! Mulţumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul! Unii sunt atât de răi… Cum să vă bucuraţi şi să îmi înjuraţi copiii pe tema acestui subiect?! Dacă erau copiii voştri în locul Margăi??! Cum să puteţi să vorbiţi în halul ăsta?! Eu acum ce să fac?! Să-l las liber? Să vă măcelărească şi vouă copiii când merg liniştiţi pe stradă? Vă mai miraţi de nu ne mai rabdă Dumnezeu. În loc să comentaţi (gratis, că dacă se plătea nu mai scriaţi nimic), rugaţi-vă la D-zeu să vă aibe copiii în pază. Mulţumesc Bunului Dumnezeu că a scăpat cu viaţă!”, a scris Viorica pe Facebook.

300038072 2847418842059095 1336766106053038728 n

Bărbatul pe trotinetă care a tăiat-o pe Margherita de la Clejani miercuri seară, în timp ce se plimba pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei, a fost prins în trafic, în comuna Vidra, judeţul Ilfov. Bărbatul a fost reţinut, conform legii, pentru 24 de ore, după care va fi prezentat instanţei cu propunerea stabilită de procurori, fie arest, fie cercetare în libertate. Acesta a atacat şi o altă femeie, în Sectorul 3 al Capitalei. Numele lui este Adrian Rădulescu (foto ↓) şi are 38 de ani, potrivit gandul.ro.

http gandul.ro wp content uploads 2022 08 atacator margherita

Citeşte şi ULTIMA ORĂ: Margherita de la Clejani a fost înjunghiată pe stradă


Articole înrudite