18 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Moarte şocantă! O doctoriţă a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la „Taxe şi Impozite”
Moarte şocantă! O doctoriţă a murit după ce i s-a făcut rău la coadă la „Taxe şi Impozite”

Lumea medicală a pierdut un cunoscut medic neurolog, din Botoşani. Femeia a murit în condiţii suspecte. I s-a făcut rău în timp ce aştepta la coadă la „Taxe şi Impozite”, apoi s-a stins, chiar în spitalul unde lucra, notează adevarul.ro.

Elena Stână (foto mai jos! *sursa foto: Botoșani News), un doctor neurolog cu reputaţie, din Botoşani, s-a stins din viaţă, la vârsta de 75 de ani.

Doctoriţa a murit în condiţii suspecte. Ea aştepta la coadă, pentru a-şi plăti taxele şi impozitele şi nimeni nu a putut să prevadă tragedia care a urmat. Dintr-o dată, femeii i s-a făcut rău şi s-a prăbuşit din picioare, chiar sub ochii celorlalţi contribuabili. Şocaţi de cele întâmplate, martorii au încercat să îi sară în ajutor şi au sunat imediat la 112.

La scurt timp, a ajuns la faţa locului o autospecială a Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ). La venirea colegilor săi, femeia era în stare gravă şi abia mai respira.

Medicii au spus, potrivit presei locale, că au observat imediat semnele unui infarct, astfel că au început imediat menevrele de resuscitare.

Iniţial, totul părea să decurgă în mod favorabil. Paciena îşi revenise şi îşi recăpătase cunoştinţa, în momentul în care a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului unde lucra.

Din păcate, nu a mai durat mult, până când doctoriţa a murit. După ce a ajuns la spital, starea ei a degenerat rapid. A făcut un nou infarct şi, în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, acesta i-a fost fatal.

Elena Stână a lucrat zeci de ani în Secţia de Neurologie a Spitalului Judeţean Botoşani. Colegii spun că era un „medic profesionist, care ştia să comunice, un OM în adevăratul sens al cuvântului”, notează Botoşani News.

Femeia era pensionară, dar avea încheiat un contract de prestări servicii cu spitalul. În luna decembrie a anului trecut, soţul său, tot medic de profesie, a fost găsit fără suflare în apartamentul unde locuia. *foto deschidere: caracter ilustrativ/arhivă

  • Galerie Foto:

Articole înrudite