02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Ciumacenco îşi prezintă echipa şi răspunde acuzelor venite de la adversari
Ciumacenco îşi prezintă echipa şi răspunde acuzelor venite de la adversari
Nicuşor Ciumacenco a susţinut ieri o conferinţă de presă pentru a prezenta primii săi susţinători, care vor face parte din echipa sa şi care vor candida ca independenţi la Consiliul Local. Astfel, alături de Ciumacenco au fost prezenţi medicul Angel Trifan - şeful SMURD Galaţi, precum şi Radu Oprea, preşedintele Patronatului Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud – Est. Ciumacenco a mai declarat că din echipa sa de susţinători mai fac parte Cătălin Fetecău - decanul Facultăţii de Mecanică, precum şi Florin Nini, cel care conduce clubul de baschet Phoenix.
Ciumacenco a făcut un apel la gălăţeni să i se alăture, atât în cadrul campaniei, cât şi cu idei legate de programul său electoral, care va fi elaborat cu ajutorul lor.
Nicuşor Ciumacenco nu a scăpat prilejul de a arunca săgeţi către principalul său contracandidat, Marius Stan, pe care l-a catalogat drept chiulangiul şef al Consiliului Local, afirmând că ar fi participat în cei 4 ani de mandat doar la 37 din cele 80 de şedinţe de Consiliu Local. În ceea ce priveşte aluziile făcute la adresa sa la un post de televiziune local de acelaşi contracandidat, potrivit cărora ar fi doar „vopsit independent”, dar că în realitate ar fi sprijinit de anumite partide, Ciumacenco a ţinut să spună că nu are niciun sprijin politic. Ba mai mult, fostul viceprimar susţine că principalul său contracandidat s-ar fi întâlnit în perioada în care se derula competiţia de desemnare a candidaţilor la Primărie cu reprezentanţi de seamă ai PDL, cele 4 întâlniri având loc la Bucureşti.


Articole înrudite