28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: „Comuna Cuza Vodă investeşte în condiţii mai bune pentru locuitorii săi!”
George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: „Comuna Cuza Vodă investeşte în condiţii mai bune pentru locuitorii săi!”

Săptămâna aceasta a fost semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei un nou contract de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” în valoare de 8,3 milioane de lei. Proiectul pentru care a fost semnat contractul vizează modernizarea străzilor din comuna Cuza Vodă condusă de primarul liberal, Dănuţ Codrescu.
Am fost alături de Dănuţ Codrescu la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, condus de colegul meu liberal Adrian-Ioan Veştea, la semnarea contractului de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” pentru modernizarea străzilor din comună. Dănuţ Codrescu, primarul comunei Cuza Vodă, reprezintă un model de administraţie liberală, atât la nivelul judeţului Galaţi, cât şi la nivel naţional. Proiectele de investiţii sunt cele care îi definesc mandatele de edil, dar şi motivul încrederii pe care locuitorii din Cuza Vodă i-o acordă”, a declarat preşedintele PNL Galaţi, deputatul George Stângă, după semnarea contractului de finanţare. 
Contractul prevede alocarea unei finanţări de 8,3 milioane de lei prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproape 12 milioane de lei.


Articole înrudite