28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: Fondurile europene schimbă faţa comunei Drăgăneşti!
George Stângă, preşedinte PNL Galaţi: Fondurile europene schimbă faţa comunei Drăgăneşti!

În comuna Drăgăneşti a fost inaugurată în această săptămână prima grădiniţă din satul Malul Alb în prezenţa primarului Liviu Condrache, a preşedintelui PNL Galaţi, deputatul George Stângă, şi a deputatului PNL Galaţi, Onuţ Atanasiu.
Construirea şi dotarea imobilului au fost realizate cu fonduri pe care administraţia liberală a comunei le-a obţinut prin Submăsura 7.2 - Investiţii în crearea şi modernizarea infrastructurii de bază la scară mică. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 1.500.000 lei.
„Primarii gospodari au semănat deja proiecte bune pentru oameni, iar acum culeg roadele rezultatelor lor. Sunt fericit că am putut citi fericirea pe chipul acestor minunaţi copii din Malu Alb, care de azi înainte vor avea condiţii mai bune pentru desfăşurarea activităţilor, pentru dezvoltarea lor. Având în vedere condiţiile care au fost create aici, mulţi dintre ei cred că vor fi luaţi cu greu acasă de părinţi, la terminarea orelor.
Mă bucur că administraţia a înţeles cât de importantă este această investiţie, mai ales că mulţi locuitori ai comunei s-au întors din străinătate şi şi-au întemeiat o familie în satul natal. Fiind tată, sunt direct preocupat de educaţia celor mici încă din perioada preşcolară, deoarece modul în care fac primii paşi vor contribui la dezvoltarea armonioasă a tinerei generaţii”, a spus preşedintele PNL Galaţi, George Stângă.
Acesta a adăugat că îl felicită pe Liviu Condrache, primarul comunei Drăgăneşti, „pentru modul în care a înţeles necesitatea de a transforma localitatea pe care o conduce într-un mediu în care cetăţenii au acces la principalele servicii publice esenţiale pentru un trai decent. Educaţia şi sportul sunt baza unei comunităţi sănătoase. Trebuie să avem grijă de generaţiile ce vin din urmă, să le oferim toate condiţiile pentru a creşte sănătos şi fără griji”.


Articole înrudite