24 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Mihai Manoliu, şef al Poliţiei Locale Galaţi
Mihai Manoliu, şef al Poliţiei Locale Galaţi

Zvonurile care circulau în ultimele zile potrivit cărora consilierul local PNL Mihai Manoliu, unul din apropiaţii primarului Marius Stan, ar urma să câştige concursul pentru şefia Poliţiei Locale Galaţi, s-au adeverit. Deşi a primit un punctaj mai mic la proba scrisă comparativ cu celălalt concurent, şi anume Constantin Dumitru, care este fratele unuia din consilierii personali ai edilului şef al urbei, în urma interviului susţinut ieri Mihai Manoliu a acumulat un punctaj suficient care să îi permită să fie desemnat noul director al Poliţiei Locale Galaţi.

Postul de şef al Poliţiei Locale Galaţi a stârnit un interes crescut dacă ţinem cont de faptul că s-au înscris iniţial 3 concurenţi, din care unul, Marcel Gurzu, jurist în cadrul Primăriei Galaţi, s-a retras din competiţie. În timp ce îl acuza acum mai bine de un an pe fostul edil al urbei că a politizat conducerea Poliţiei Locale, numindu-l pe Cristi Gâscă, primarul Marius Stan nu pare că ar fi  făcut eforturi ca lucrurile să se schimbe. Este greu de înţeles dacă este doar o coincidenţă faptul că Mihai Manoliu, care a pierdut şefia municipalei PNL în favoarea senatorului Paul Ichim, s-a dovedit cel mai competent candidat pentru a ocupa acest post atât de important în cadrul unei instituţii care are rolul de a asigura ordinea publică.

Mihai Manoliu urmează să îşi dea demisia din funcţia de consilier local al PNL, locul său urmând să fie ocupat de Gigi Caliga, unul dintre consilierii lui Marius Stan şi membru al PNL Galaţi.


Articole înrudite