25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
A ucis un om, dar nu a oprit: accident mortal astăzi în Brăila
A ucis un om, dar nu a oprit: accident mortal astăzi în Brăila

În această dimineaţă, la ora 08.40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe Şoseaua Râmnicu-Sărat a avut loc un accident rutier.
La faţa locului poliţiştii au stabilit faptul că un autovehicul ce se deplasa pe Şoseaua Râmnicu-Sărat, dinspre strada Transilvaniei către strada Comuna din Paris, ar fi surprins şi accidentat o femeie, în vârstă de 72 de ani, din comuna Tufeşti, ce se angajase în traversarea neregulamentară a străzii, după care autovehiculul a părăsit locul accidentului.
În urma evenimentului a rezultat decesul femeii, fiind transportată la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Brăila în vederea efectuării necropsiei.
În urma activităţilor efectuate de poliţişti, şoferul a fost identificat la scurt timp pe raza localităţii Romanu, fiind vorba de un tânăr de 22 ani, cu domiciliul în Brăila.
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero.
În cauză a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei.


Articole înrudite