14 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Asistentul pervers de la Brăila băgat după gratii
Asistentul pervers de la Brăila băgat după gratii

Asistentul medical de la Spitalul Județean Brăila care a agresat sexual o fată de 15 ani căreia îi făcea terapie a fost arestat preventiv.
"Având în vedere evenimentul sesizat în data de 4 mai a.c., privind comiterea unei agresiuni sexuale asupra unei minore în vârstă de 15 ani, din orașul Însurăței, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila transmite următoarele:
În urma probatoriului administrat, la data de 23 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila-Biroul Investigații Criminale l-au reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore pe bărbatul în vârstă de 36 de ani, din Brăila.
În fapt, la data de 3 mai a.c., bărbatul, în calitate de asistent-specialist, ar fi agresat sexual o minoră de 15 ani, din orașul Însurăței, în timpul unei ședințe de recuperare efectuată în cadrul unui spital de pe raza municipiului.
Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila și a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în CRAP Brăila", a transmis IPJ Brăila.
Despre incident, Monitorul de Galați a relatat AICI!


Articole înrudite