13 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La 20 de ani, 20 de maşini sparte! Tânărul a fost săltat din trafic
La 20 de ani, 20 de maşini sparte! Tânărul a fost săltat din trafic

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 23:00, în urma activităţilor efectuate, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila-Biroul Investigaţii Criminale l-au depistat în trafic, pe Calea Galaţi din municipiu, pasager într-un autovehicul, pe un tânăr brăilean, în vârstă de 20 de ani, domiciliat în Spania, bănuit pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat.
În urma controlului corporal efectuat, asupra tânărului au fost găsite mai multe bunuri provenind din furturi, precum şi un şpiral metalic folosit pentru spargerea geamurilor.
În urma probatoriului administrat poliţiştii au stabilit faptul că tânărul, în perioada 20.04-04.06.2023, pe timp de zi sau de noapte, prin spargerea geamului triunghiular a 20 de autovehicule, precum şi profitând de faptul că alte două autovehicule aveau portierele neasigurate, ar fi sustras mai multe bunuri şi bani.
La data de 5 iunie a.c., poliţiştii l-au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.
La aceeaşi dată, Judecătoria Brăila a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus arestarea preventivă a tânărului în cauză, pentru o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. Brăila.


Articole înrudite