17 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Permisul de conducere exista, dar dreptul de a conduce era anulat de 15 ani
Permisul de conducere exista, dar dreptul de a conduce era anulat de 15 ani

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi Rutier efectuează cercetări privind un cetăţean din Republica Moldova, care s-a prezentat la volanul unui autoturism deşi avea dreptul de a conduce anulat.
"În data de 04 iunie a.c., în jurul orei 22.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi Rutier - I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un bărbat, cetăţean al Republicii Moldova, care conducea un autoturism, înmatriculat în aceeaşi ţară. La solicitarea colegilor noştri, bărbatul, în vârstă de 52 ani, a prezentat un permis de conducere moldovenesc. Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului, s-au efectuat verificări suplimentare, în comun cu autorităţile din Republica Moldova, în urma cărora s-a constatat că dreptul persoanei de a conduce autovehicule este anulat, din data de 22.10.2008", potrivit I.T.P.F. Iaşi.
Permisul de conducere a fost reţinut pe bază de dovadă, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulat, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.


Articole înrudite