14 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La un pas de moarte! A vrut să îi spargă capul soţiei cu un scaun metalic
La un pas de moarte! A vrut să îi spargă capul soţiei cu un scaun metalic

O femeie, în vârstă de 50 de ani, s-a ascuns în baie şi a cerut sprijinul jandarmilor tulceni după ce soţul a distrus mobila şi voia să ii spargă capul cu un scaun metalic.
Aseară, în jurul orei 21.00, jandarmii au fost solicitaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către o femeie, care a reclamat un conflict cu soţul.
În momentul în care au ajuns jandarmii la adresa indicată, au fost întâmpinaţi de femeia care a reclamat conflictul, iar după puţin timp şi-a făcut apariţia şi soţul acesteia, care a luat un scaun metalic cu intenţia de a-şi lovi soţia, continuând să-i aducă injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, a fost imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Tulcea. Femeia a declarat faptul că atunci când a venit de la serviciu, şi-a găsit soţul sub influenţa băuturilor alcoolice, după care au urmat mai multe schimburi de replici, bărbatul devenind agresiv.
Jandarmii i-au întocmit bărbatului actele de sesizare  a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie, fiind emis şi un ordin de protecţie provizoriu de către organele abilitate.
De asemenea, a fost adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.


Articole înrudite