25 IUNIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
VIDEO: A jucat la aparate banii furaţi dintr-un magazin
VIDEO: A jucat la aparate banii furaţi dintr-un magazin

Prins de jandarmi, după ce a furat bani dintr-un magazin din municipiu şi i-a pierdut la un aparat cu jocuri de noroc.
"A furat bani dintr-un magazin din cartierul Obor şi s-a oprit într-o sală de jocuri de noroc, unde a jucat toată suma sustrasă. Ulterior, a fost prins de echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, pe stradă, în zona oborului de animale din municipiul Brăila.
Totul s-a petrecut duminică dimineaţă. Un bărbat a intrat într-un magazin situat în cartierul Obor şi, în câteva secunde, profitând de neatenţia vânzătoarei, a sustras nişte cutii cu bani aflate pe partea cealaltă a tejghelei. S-a făcut nevăzut imediat.
La scurt timp după cele întâmplate, prin zonă a trecut un echipaj de jandarmerie, iar vânzătoarea le-a povestit jandarmilor ce păţise. Echipajul a verificat zona, identificându-l pe bărbatul descris de angajata magazinului, în zona oborului de animale. 
Brăileanul şi-a recunoscut fapta în faţa colegilor noştri, însă banii nu-i mai avea asupra sa. Acesta a declarat că a mers într-o sală de jocuri din cartier şi ar fi jucat la un aparat toată suma sustrasă.
Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila, au întocmit actul de sesizare, iar cercetările vor fi continuate de poliţişti", transmite Jandarmeria Brăila. VIDEO, mai jos!

  • Galerie Video:
    • Video File:

Articole înrudite