27 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
David Popovici: Sunt extrem de motivat, mă simt mai puternic ca niciodată!
David Popovici: Sunt extrem de motivat, mă simt mai puternic ca niciodată!

David Popovici, dublu campion european la 100 şi 200 m liber, a promis că va redeveni cel mai rapid înotător din lume, după eşecul de la Mondialele din Japonia, unde nu a reuşit să-şi apere titlurile mondiale la Fukuoka (Japonia), duminică, cu prilejul sosirii acasă pe aeroportul Otopeni.
David Popovici a spus că experienţa de la CM 2023 de la Fukuoka îl face şi mai puternic şi a promis că va redeveni cel mai rapid înotător din lume, dar s-a mărginit să facă un monolog în faţa jurnaliştilor prezenţi la Salonul Oficial al Aeroportului Otopeni şi nu a dorit să răspundă la întrebări.
''Plec de la concursul ăsta cu ceva extraordinar de valoros, ceva ce am simţit şi când am încheiat cu Jocurile Olimpice, tot din Japonia, acum doi ani, şi anume sunt extrem de motivat, mă simt mai puternic ca niciodată. Trebuie să îmi iau vacanţă acum, trebuie să am grijă şi de de corpul meu şi de psihicul meu, dar abia aştept să mă întorc la antrenamente pentru că abia aştept să revin pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Îmi doresc să fiu din nou cel mai rapid înotător din lume, cel mai bun. Mă simt mai puternic ca niciodată şi din nou vă mulţumesc pentru toată susţinerea celor care mă urmăresc, mă ajutaţi foarte mult şi o fac şi pentru voi'', a spus David Popovici, deţinătorul recordului mondial la 100 m liber (46sec86/100).
Popovici s-a clasat al patrulea în finala de la 200 m liber şi al şaselea în finala de la 100 m liber la Mondialele de la Fukuoka, după ce cu un an înainte cucerea aurul în ambele curse la Budapesta, notează Agerpres.


Articole înrudite